reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

boksery są bardzo fajne, oczywiście zdarzają się stuknięte egzemplarze(i ich wady pogłębiane przez głupich właścicieli).Ale tak ogólnie to bardzo łagodne, wesołe i cierpliwe psiaki.

reklama
no i właśnie dlatego po cięzkich wyborach który będzie odpowiedni poza berneńczykiem wybralismy boksera :-)
i już się nie moge doczekać naszego kolejnego członka rodziny :-)

persefona odradzam pilot.. z wiadomych względów.. będzie wciskać co podejdzie pod rękę .. i zapewne zmieni wam nie raz kanał waszym pilotem :-p

i też odradzam ten fotelik samochodowy dla lalki.. Viki ma taki i szczerze to nie za bardzo się nim bawi... woli w wózku wozić... lalkę ... lub kłaść spać do łózeczka...
pomyśl sama co moze Gabi robić z fotelikiem w którym lala tylko leży zapięta ;-) nic :-p
my na szczęscie to dostaliśmy .. za darmo dobry gadźet ale wydawać pieniędzy szkoda ;-)

jakby ktoś znalazł auto(możliwie duże) z otwieranymi drzwiami(maską w opcji) to proszę o znak.Dymny, świetlny jakikolwiek:rofl2: bo nie mogę nic sensownego ..

Kamcia to autko to jest na 5minut zabawy i to nie ze względu na cenę tylko jakość - do kitu! Szymcio dostał takie kiedyś i prawie od razu mu się coś tam połamało. Jaipur- jak coś trafię to dam znać :)
a co do pieska to zazdroszczę :* fajnie :)) ja pamiętam Wy już dawno dawno chcieliście pieska :))

My zapewne kupimy coś ze sklepu bo jednak nie ma to jak pomacać i obczaić na żywo bo na tym all nie wiem od czego zacząć i czego szukac a tak liczę że coś wpadnie Nam w oko ;) hehe

edit :Jaipur - http://allegro.pl/mercedes-glk-350-4matic-1-24-czarny-licenc-rastar-i2791403547.html

Ostatnia edycja:
Kamcia no właśnie z tych względow myśałam o pilocie, bo młody non stop bierze nasz i ucieka,włączając i przełączając wszystko co się da :p A jakby miał swoj, to może by odpuścił ;)
A co do Gabi - nic mi konkretnego jeszcze nie podeszło...Ten fotelik, to ona chciała do tych lalek co ma,bo się opiekuje.Wózek i łóżeczko już ma.No i akcesoria typu-nocnik,mleko,miska też.. Jak nic nie wymyślę, to kupię jej coś z seri Littlest Pet Shop, bo zbiera.Ma ponad 50 figurek już, jakies autko i domek.
Ostatnio interesuje się pracami ręcznymi, więc może jeszcze coś takiego się skuszę:
- Ciastolina - WAFLE, GOFRY, DESERY - ZESTAW :) (2774180533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- PANDA - ZWIERZAK DO DEKOROWANIA LPS (31986) (2766667785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- a tą bransoletkę widziała gdzieś w reklamie i chce :) -> BIZU Zestaw 2 PAK koraliki BIŻUTERIA - FUNKY 158/9 (2765197365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a jairpur ja się nie znam na autkach, ale mojego M brat kupuje 5-latkowi autka z firmy Hot Wheels. Mówi,że przerabiali różne auta i te są wytrzymałe :)

reklama
Do góry