reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

guganie

reklama
Eg moja Ala też przy płaczu wydaje podobne odgłosy, no więc mój mąż zawsze gdy ona zaczyna taki głośny płacz mówi "woła mamę", to znaczy że on nie może jej uspokoić tylko ja, dobrą wymówkę ma ;D

AsiaM pisze:
Eg moja Ala też przy płaczu wydaje podobne odgłosy, no więc mój mąż zawsze gdy ona zaczyna taki głośny płacz mówi "woła mamę", to znaczy że on nie może jej uspokoić tylko ja, dobrą wymówkę ma ;D
u mnie identycznie ;D

A Małgosia jak płacze, to mówi "le-le-le". Jak się śmieje też mówi "le" ale inaczej intonuje. W ogóle jest to jej ulubione, uniwersalne "słówko".

Mój Macio ostatnio bardzo się rozgadał. Jeszcze parę dni temu cały czas musiałam być przy nim i go zagadywać a teraz nagle zauważył, że można pogadać przez dłuższy czas z zabawkami a jak się przy tym śmieje :) dorasta ten mój synem dorasta :laugh:

reklama
Mateuszek wczoraj wieczorem gdy położyłam go w bujaczku zamiast spać zaczął "opowiadać"mi chyba cały wczorajszy dzień bo "ale,ag 'hmm itp słówka" słuchałam ponad 10min.

Do góry