reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grzeczne czy niegrzeczne i tak je kochamy:))

Ollesia- :szok: podstawówka z internatem?? biedne dziecko:no:

a moje dziecko postanowiło nadrobic stracony czas, w nocy zrobiłataka akcje ze opadłam z sił, cała godzine wyła, łez ze swieca szukac, rzucała sie, nie dała sie dotknac, do tego przelała pieluche i za cholere nie dała sobie zmienic, wsciek na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a z rana powtórka z rozrywki:crazy:
moje odespane godziny poszły w zapomnienie:confused2:

reklama
niezla ta twoja kolezanka Ollesia, Zuzu napewno pojdzie do szkoly z internatem bo to tutaj normalne, ze dzieci wyjezdzaja sie uczyc gdzies na drugi koniec kraju ( tak bylo np.w przypadku G.) ale dopiero gdzies w liceum lub nawet pozniej ;))))))

ja jeszcze wyraznych oznak buntu nie zauwazylam, to znaczy obywa sie u nas bez krzykow, ale jak o cos ja proszenp. wyrzuc pieluche do kosza to mowi nie

Mada , a moze ami cos sie w nocy snilo zlego lub za bardzo przezywa powrot do was, za duzo emocji????

Silunia tylko ze takie akcje to ona ma czesto w nocy au moich rodziców przesypia całe nocki bez jakichkolwiek pobudek:baffled:

Silunia tylko ze takie akcje to ona ma czesto w nocy au moich rodziców przesypia całe nocki bez jakichkolwiek pobudek:baffled:

mada, ty wiesz że u nas jest podobnie... u moich rodzicow julia przesypia spokojnie całe noce...a w domu- często sie budzi z płaczem... ja zwalałam to na sny....

Widze, ze nie tylko u nas takie akcje :baffled: Mam nadzieje, ze ten ich niby bunt szybko minie, bo kurwicy mozna czasami dostac :baffled:

Redaktorka, melisa powiadasz- musze wyprobowac :-p:-)

Ollesia, ciekawe co by ta Twoja znajoma powiedziala jakby ja mieli poslac do zakonnic w wieku 6 lat na kolejne 10 albo i wiecej :no::no::no: Masakra!

Silunia, tylko sie cieszyc, ze z Zuzu taki aniolek :tak::-)

wy mnie nawet dziewczyny nie straszcie takimi pobudkami nocnymi :D ja w ogole nieprzyzyczajona do pobudek nocnych ;) mam nadzieje ze jednak sie szantusi nie odmieni :D

boze w wieku 6 lat do szkoly z internatem.. masakra.. :/ ja bym w zyciu sie na takie cos nie zdecydowala :(

Domiska, mnie sie tam wydaje, ze skoro Szantusia do tej pory tak ladnie przesypia noce to juz sie jej to nie odmieni :tak:

Sara przespala mi dzisiaj cala noc z jedna malutka pobudka na herbatke :tak: Nawet tego nie odczulam, podalam jej butle i spalam dalej :-):-):-)
Zasnela dopiero o 22:00, ale do 8:00 spala, wiec mam nadzieje, ze kolejne noce beda podobne :tak::tak::tak: No ale dalam jej na noc Nurofenu, wiec moze to pomoglo :confused:

Dziewczyny, ja tez jestem przerazona decyzja tej kobiety (to znajoma mojej kolezanki), co chce szescioletnie dziecko do szkoly z internatem oddac. Po co w ogole decydowac sie na dziecko, skoro nie planuje sie go wychowac? A ta kobieta jest przekonana, ze inwestuje w przyszlosc swojej Malej. :szok: Na pewno corka bedzie jej wdzieczna... :baffled:

Bedyta, tez podejrzewalam, ze ona z jakiejs sekty jest. :-p Ale podobno nie, wiec tym bardziej nie rozumiem...:baffled:

reklama
Ollesia, ja rozumiem poslac dziecko do liceum odleglego od miejsca zamieszkania, ale 6-latek to maluch, ktory potrzebuje mamy na codzien, zeby sie przytulic, pobawic, poogladac i poczytac bajki, isc na spacer, do kina, zoo czy na plac zabaw...Biedne, wspolczuje temu dziecku...:sorry2::sorry2::sorry2: To bylaby lepsza inwestycja w przyszlosc niz takie pozbywanie sie (bo inaczej nie mozna tego nazwac :baffled:) dzieciaka :no::no::no:

Do góry