reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
Wracam do tematu ;-)
Sary ulubiona zabawa teraz jest zabawa w przedszkole :tak::-) Lalki i miski lezakuja, siedza w koleczku, tancza, ogladaja bajki siedzac w rzadku na krzeselkach itd. ;-):-D Jak opowiedzialam Pani z przedszkola jak Sara z zabawkami rozmawia to sie pani smiala, ze dokladnie powtarza ich slowa :-D i ze sie przede mna nic nie ukryje z tego co sie w przedszkolu dzieje :-p:-D

No i ma wyimaginowanego przyjaciela :eek::-p ktorego nazywa bratem :eek: A jak sie jej pytam jak ma na imie to mowi, ze "Akijan" ;-):eek::eek: Pytam czy to imie zna z jakiejs bajki, a Sara, ze nie, ze to Akijan jej powiedzial, ze tak ma na imie :shocked2::eek:i ze jest taki malutki jak ona :eek: Bac sie?;-):-p horrorow sie naogladalam to teraz mam :-p

Sandra- hehe uśmiałam sie z przyjaciela, choc pewnie dla Ciebie to nie śmieszne...troche dreszczyk przechodzi;-)bo imię nad wyraz oryginalne...

u nas nadal lalki w kacie , myslałam ze pójdzie do przedszkola zobaczy jak dziewczynki się bawia i sama zacznie... a ona przychodzi z przedszkola, składa dłonie w pistolet i strzela do wszystkich...:eek::confused2::cool: Sandra i kto tu ma sie bać;-)

Sandra- hehe uśmiałam sie z przyjaciela, choc pewnie dla Ciebie to nie śmieszne...troche dreszczyk przechodzi;-)bo imię nad wyraz oryginalne...

u nas nadal lalki w kacie , myslałam ze pójdzie do przedszkola zobaczy jak dziewczynki się bawia i sama zacznie... a ona przychodzi z przedszkola, składa dłonie w pistolet i strzela do wszystkich...:eek::confused2::cool: Sandra i kto tu ma sie bać;-)
o jezu mada ,no to nie fajnie.to pewnie z przedszkola tez "przyniesione",chłopaki biegaja i strzelaja to ona tez.a swoja droga skąd u 3 latków takie zabawy:szok:
ewka na szczescie lalkami sie bawi ale potrafi też kopnąc,ugryzc,udezyc i nie rozumie wogóle ze tak nie można robic:no:

Ala raczej dziewczyńską bandą dowodzi, "wychowują" chłopaków w przedszkolu:-p
no i pięknie się bawi sama w domu, widać, że przedszkole ma na to duży wpływ:tak:

no i pięknie się bawi sama w domu, widać, że przedszkole ma na to duży wpływ:tak:
U nas to samo :tak:
W koncu potrafi zajac sie soba na dluzej niz 10 minut :-p

Chociaz teraz byla histeria, bo obejrzala "Wyspe dinozaura 2" na laptopie (nie odeszla na sekunde :-p) i chciala dalej, ale powiedzialam, ze jedna bajka wystarczy, ze ja oczka beda bolec, ze musi odpoczac itd., to byl ryk, ze ona chce miec swoj komputer :szok::laugh2::-p
Teraz siedzi i uklada puzzle, a raczej segreguje, bo 3 komplety ma zmieszane ;-):-)

Mada, Sara tez czasami "strzela", niestety, do przedszkola chodza nie tylko grzeczni chlopcy ;-):-p

Dzieci tak maja ze bawia sie zabawkami ktore niby maja byc dla plci przeciwnej. Maya lubi Pata samochody i pociagi, a Pat znowu woli jej kuchenki, granki i takie tam.
A tak wogole Pat strasznie lubi ukladac puzzle, na jakis czas pu przeszlo ale teraz widze znow zaczyna.

A tak wogole Pat strasznie lubi ukladac puzzle, na jakis czas pu przeszlo ale teraz widze znow zaczyna.
U nas dokladnie to samo :tak: Na jakies 2 miesiace puzzle poszly w odstawke, ale teraz znowu Sara zaczyna sie nimi interesowac :tak:

No a my sie smiejemy, ze Sara moja mame obslugi laptopa uczy :-p:-D Bo moja mama totalnie zielona jezeli chodzi o elektronike, wiec Sara pokazuje jej gdzie daje sie pauze jak film ogladaja, ze trzeba myszka ruszyc jak sie wygaszacz wlaczy albo gdzie daje sie na klawiaturze glosniej i ciszej :-p Obawiam sie tylko, ze minie rok i zacznie mi dziecko po internecie surfowac :-p;-)

reklama
Do góry