reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Wracam do tematu ;-)
Sary ulubiona zabawa teraz jest zabawa w przedszkole :-) Lalki i miski lezakuja, siedza w koleczku, tancza, ogladaja bajki siedzac w rzadku na krzeselkach itd. ;-) Jak opowiedzialam Pani z przedszkola jak Sara z zabawkami rozmawia to sie pani smiala, ze dokladnie powtarza ich slowa i ze sie przede mna nic nie ukryje z tego co sie w przedszkolu dzieje
No i ma wyimaginowanego przyjaciela ktorego nazywa bratem A jak sie jej pytam jak ma na imie to mowi, ze "Akijan" ;-) Pytam czy to imie zna z jakiejs bajki, a Sara, ze nie, ze to Akijan jej powiedzial, ze tak ma na imie i ze jest taki malutki jak ona Bac sie?;-) horrorow sie naogladalam to teraz mam
Sary ulubiona zabawa teraz jest zabawa w przedszkole :-) Lalki i miski lezakuja, siedza w koleczku, tancza, ogladaja bajki siedzac w rzadku na krzeselkach itd. ;-) Jak opowiedzialam Pani z przedszkola jak Sara z zabawkami rozmawia to sie pani smiala, ze dokladnie powtarza ich slowa i ze sie przede mna nic nie ukryje z tego co sie w przedszkolu dzieje
No i ma wyimaginowanego przyjaciela ktorego nazywa bratem A jak sie jej pytam jak ma na imie to mowi, ze "Akijan" ;-) Pytam czy to imie zna z jakiejs bajki, a Sara, ze nie, ze to Akijan jej powiedzial, ze tak ma na imie i ze jest taki malutki jak ona Bac sie?;-) horrorow sie naogladalam to teraz mam
Sandra- hehe uśmiałam sie z przyjaciela, choc pewnie dla Ciebie to nie śmieszne...troche dreszczyk przechodzi;-)bo imię nad wyraz oryginalne...
u nas nadal lalki w kacie , myslałam ze pójdzie do przedszkola zobaczy jak dziewczynki się bawia i sama zacznie... a ona przychodzi z przedszkola, składa dłonie w pistolet i strzela do wszystkich... Sandra i kto tu ma sie bać;-)
u nas nadal lalki w kacie , myslałam ze pójdzie do przedszkola zobaczy jak dziewczynki się bawia i sama zacznie... a ona przychodzi z przedszkola, składa dłonie w pistolet i strzela do wszystkich... Sandra i kto tu ma sie bać;-)
o jezu mada ,no to nie fajnie.to pewnie z przedszkola tez "przyniesione",chłopaki biegaja i strzelaja to ona tez.a swoja droga skąd u 3 latków takie zabawySandra- hehe uśmiałam sie z przyjaciela, choc pewnie dla Ciebie to nie śmieszne...troche dreszczyk przechodzi;-)bo imię nad wyraz oryginalne...
ewka na szczescie lalkami sie bawi ale potrafi też kopnąc,ugryzc,udezyc i nie rozumie wogóle ze tak nie można robic
sandra1982
U nas to samono i pięknie się bawi sama w domu, widać, że przedszkole ma na to duży wpływ
W koncu potrafi zajac sie soba na dluzej niz 10 minut
Chociaz teraz byla histeria, bo obejrzala "Wyspe dinozaura 2" na laptopie (nie odeszla na sekunde ) i chciala dalej, ale powiedzialam, ze jedna bajka wystarczy, ze ja oczka beda bolec, ze musi odpoczac itd., to byl ryk, ze ona chce miec swoj komputer
Teraz siedzi i uklada puzzle, a raczej segreguje, bo 3 komplety ma zmieszane ;-):-)
Mada, Sara tez czasami "strzela", niestety, do przedszkola chodza nie tylko grzeczni chlopcy ;-)
Dzieci tak maja ze bawia sie zabawkami ktore niby maja byc dla plci przeciwnej. Maya lubi Pata samochody i pociagi, a Pat znowu woli jej kuchenki, granki i takie tam.
A tak wogole Pat strasznie lubi ukladac puzzle, na jakis czas pu przeszlo ale teraz widze znow zaczyna.
A tak wogole Pat strasznie lubi ukladac puzzle, na jakis czas pu przeszlo ale teraz widze znow zaczyna.
sandra1982
U nas dokladnie to samo Na jakies 2 miesiace puzzle poszly w odstawke, ale teraz znowu Sara zaczyna sie nimi interesowacA tak wogole Pat strasznie lubi ukladac puzzle, na jakis czas pu przeszlo ale teraz widze znow zaczyna.
No a my sie smiejemy, ze Sara moja mame obslugi laptopa uczy Bo moja mama totalnie zielona jezeli chodzi o elektronike, wiec Sara pokazuje jej gdzie daje sie pauze jak film ogladaja, ze trzeba myszka ruszyc jak sie wygaszacz wlaczy albo gdzie daje sie na klawiaturze glosniej i ciszej Obawiam sie tylko, ze minie rok i zacznie mi dziecko po internecie surfowac ;-)
reklama
wstyd się przyznać, Ala lepiej śmiga na kompie niż tatuś, gry sobie instaluje, koloruje i inne takie przez netaObawiam sie tylko, ze minie rok i zacznie mi dziecko po internecie surfowac ;-)
ale nie olewa innych zabaw, normalnych dla trzylatków puzzle to wręcz kocha
Podziel się: