reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

Sandra-biorąc pod uwagę temperament Sarki to ja mam pomysła na prezent od dziadka- kład
No wlasnie myslal moj tata o tym juz rok temu, ale na takie "zabawki" przyjdzie jeszcze czas ;-) Zreszta takie prawdziwego doroslego quada to ma, bo nasi najblizsi sasiedzi maja i trzymaja go u nas, wiec jak tylko bysmy chcialy sie wybrac na przejazdzke to mozemy brac ;-):-)

To nasz kask:
KASK Z HELLO KITTY+OCHRANIACZE FOR GIRL R. 48-52CM (699649616) - Aukcje internetowe Allegro

Moja siostra kupila Sarze taka duza pilke z rogami do skakania :tak::-pi Sara pyta Monike caly czas kiedy jej da ;-):-p

A co do rowerka to nie wiem ;-) Sarze ciotka kupuje, wiec sie nawet nad tym nie zastanawialam :-p

reklama
Mada, dlatego poszlismy do zaprzyjaznionego sklepu sportowego zeby kupic rower - ale generalnie z tego co patrzylam, to musi byc przede wszystkim solidny - w koncu ma troche posluzyc a po drugie nie moze sie rozleciec z byle powodu. Najlepiej kupowac jakies renomowanych firm - wiem, ze wiecej kosztuja, ale bezpieczenstwo dla dziecka lepsze.
My kupilismy Hello Kitty, kosztowal nas kolo 600 zlotych, ale takie bez koniecznosci placenia za markowy "znaczek" kosztowaly ledwie 100-150 zlotych taniej...
No i zwazywszy na wzrost Ami to chyba powinniscie kupic kola 16 cali - Jagoda sobie doskonale na nich radzi i cwiczy miesnie nozek bardzo fajnie.

Sandra, pilka z uszami fajna rzecz :-D my mamy cos takiego od dwoch lat i do tej pory pilka jest w stalym uzytku :-D

no i tematyczne się okazały nasze urodziny, królował Kubuś, książeczki, gra świetna i gadżety z Kubusiem, no i kasa oczywiście, będzie na szczepionkę i hula-hop:-D

Super ta hulajnoga :tak: - Sara dostanie na kolejna okazje :tak::-)

To Sary rowerek:
MEGA PROMOCJA ALUMINIOWY Rowerek MBIKE LILLIES 12 (706322335) - Aukcje internetowe Allegro

Jest przeszczesliwa i najchetniej by na nim spala :-p:-D

Tak to nazbierala ksiazeczki elektroniczne do nauki alfabetu i cyferek, tablice, plecaki, kredki, lalke Barbie, kask z ochraniaczami, posciel antyalergiczna plus poszewki, wedke z rybkami do basenu, kasiorke, no i kupe ciuchow i slodyczy (ktorymi obzeram sie ja :-p)

Ostatnia edycja:

Załączniki

• IMG_0012 (2).jpg
    IMG_0012 (2).jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_0015 (2).jpg
    IMG_0015 (2).jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_0017 (2).jpg
    IMG_0017 (2).jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0027 (2).jpg
    IMG_0027 (2).jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0030 (2).jpg
    IMG_0030 (2).jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_0032 (2).jpg
    IMG_0032 (2).jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0042 (2).jpg
    IMG_0042 (2).jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0054 (2).jpg
    IMG_0054 (2).jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0070.jpg
    IMG_0070.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0081.jpg
    IMG_0081.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Dominique, swietny zakup :tak: Widzisz, nawet o tym nie pomyslalam, a mialam taki problem z prezentem dla Sary :-p
No ale Pszczola widac, ze umiejetnosci doskonalej fotografii odziedziczyla po Tobie - swietne zdjecia :tak::-):tak:

Do góry