reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

Dziewczynki, i jak z pomyslami na prezent urodzinowy dla naszych maluchow? :-)
Bo ja mam non stop inny pomysl i sama nie wiem co kupic Sarze, a jak sie jej pytam co by chciala, to mowi, ze malego prawdziwego pieska :sorry:no, ale w tym momencie jest to niewykonalne :sorry:

reklama
Dziewczynki, i jak z pomyslami na prezent urodzinowy dla naszych maluchow? :-)
Bo ja mam non stop inny pomysl i sama nie wiem co kupic Sarze, a jak sie jej pytam co by chciala, to mowi, ze malego prawdziwego pieska :sorry:no, ale w tym momencie jest to niewykonalne :sorry:

sandra- taaa u nas jakiś czas temu też byla faza na pieska, później na kotka a teraz na... dinozaura (takiego malutkiego jak to mówi julka:-p)

w każdym razie u nas na urodziny "zamówione" zostały: od jednej babci rowerek (taki z prawdziwego zdarzenia), od drugiej trójkołowa hulajnoga, siostra ma kupić kas i ochraniacze, chrzestny kupuje namiot wigwam, a ja pomysłu nie mam:-( zarówno dla jednej jak i dla drugiej (bo nasze laski będą mieć wspólną imprezę)

No tak Ewus, bo przeciez miedzy Twoimi dziewczynkami tylko 1 dzien roznicy :-)
Kurcze, nie wiem co kupic - pewnie znowu skonczy sie na jakiejs niepotrzebnej zabawce :-p

Ja kupuje Sarze na urodziny kask i ochraniacze :tak::-) Moja ciotka z kuzynostwem kupuja jej wypasiony rower, wiec bedzie miala do kompletu :tak::-)

ja to nie wiem czy bedziemy cos na urodziny kupowac bo jak sie nasłuchałam ile K. jej pokupował zabawek to chyba wystarczy(jeżeli oczywiście wróci na urodziny Ami)
a cała reszta daje kase zeby właśnie kupić rowerek i całe oporządzenie do niego:tak:

a ja uwaga ahahaha jakoze rower mamy :D to mysle nad urodzinowym prezentem w postaci wrotek albo zestawu hustawek :Dmamy podjechac do sklepu i poogladac, zobaczymy co i jak :D

hulajnoga nam się sprawdziła, po chałupie na razie jeździ Aluta, ale jeszcze jej nam szkoda na dwór:-p a pozostałe prezenty... dzisiaj po imprezce się okaże;-) dostała już Kłapouchego, plecak do przedszkola z Kubusiem i kalosze, taka w nim zakochana:tak:

Widze, ze szal prezentowy trwa ;-):-D
Udalo mi sie kupic na allegro kask plus ochraniacze z Hello Kitty :tak: a moja ciotka zamowila Sarze jakis wypasiony rowerek ;-)
Tylko moj tata zmartwiony, bo mu wszyscy podkupuja pomysly na prezent dla malej :-p:-D

W sobote mamy gardne party, a w niedziele chrzciny malej Melki polaczone z 30tka jej mamy, a mojej kuzynki, wiec 2 imprezy pod rzad nas czekaja :tak:
Tylko pomyslow na prezenty dla dziewczyn brak :sorry2:

reklama
Sandra-biorąc pod uwagę temperament Sarki to ja mam pomysła na prezent od dziadka- kład:-ptylko ogrodu żal:-D
pokaż ten kask z hello kitty

a na co patrzec kupujac rower dla dziecka bo ja nie mam pojęcia:zawstydzona/y:

Do góry