matka wstrzymaj się!!:-):-):-) fajnie, że prezent udanydziewczyny doooszla lala musze przyznac ze jest bardzo fajniutka hihi mam sama ochote ja wyciagnac i sie pobawic ale musi poczekac do polski
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
zaprosze Was cioteczki i sie pobawimy hihi co wy na to???
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, jak ja widze te wszystkie boskie zabawki w sklepach to sama bym sobie cos kupila ;-) wiec sie nie dziwie ;-):-)dziewczyny doooszla lala musze przyznac ze jest bardzo fajniutka hihi mam sama ochote ja wyciagnac i sie pobawic ale musi poczekac do polski
Bedytka, haslo rewelacyjne, hahahah, juz wyobrazam sobie nasze dziewczynki jak sie patrza z takim politowaniem na nas stukajac sie w czola ;-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
matki powariowaly
naprawde zabawki sa przeswietne ja dosiadalam ostatnio wielkiego dinosaura dla dzieci :d heheh naprawde bardzo realistyczny
naprawde zabawki sa przeswietne ja dosiadalam ostatnio wielkiego dinosaura dla dzieci :d heheh naprawde bardzo realistyczny
zmieniamy wątek, teraz będzie nasz:-):-):-)matki powariowaly
sandra1982
Dobrezmieniamy wątek, teraz będzie nasz:-):-):-)
sandra1982
Ja za chwile nie rusze sie w mojej sypialni, bo mamy juz tak zagracona zabawkami, ze szkoda gadac T. przywiozl wczoraj Sarze prezent od chrzestnych Sary z Niemiec - druga kuchnie tylko 3 razy wieksza od tej naszej No i nie bylo mozliwosci, zeby jej nie rozlozyc, bo by sie mala zaryczala, wiec teraz ma dwie i smieje sie, ze moglaby sobie restauracje otworzyc ;-):-) a pierdolki w stylu plastikowych sztucow, talerzykow itd. walaja sie wszedzie
sandra gdyby nie to, że Alka ma narazie swój kącik wydzielony w salonie na dole, to też by się nie dało wejść do pokoju sypialnia aż tak pojemna nie jest, u mnie to nawet zjeżdżalnia przecież stoi ciesz się, że dziecka ma się czym bawić
ciekawe czy jutrzejsze prezenty przypadną dzieciakom do gustu...
opowiadać co pokupiłyście
ciekawe czy jutrzejsze prezenty przypadną dzieciakom do gustu...
opowiadać co pokupiłyście
reklama
ja zapraszam do sosnowca do nowo otwartego sklepu baby maxx, może widziałyście go kiedyś na allegro teraz jest u nas i mózg sie gotuje, jest tyle przeróznych zabawek ze szok i takie których nigdy nie widziałam np. seria myszki miki - istne szaleństwo:-)
a dla dziecka rocznego to juz oczoplasu mozna dostac
juz jej uwidziałam tam łózeczko dla lalki a raczej lalek bo zmieszcza sie ze 3 i cena rozsądna bo 80zł a na prawde jest śliczne, z pościela , baldachimem i w ogóle
ale łóżeczko później bo już kupiliśmy jej tablice magnesowo, kredkowo, pisakowo, kredową
a juz dostała od teścia domek dla lalek i o dziwo wydawało mi sie ze jest za mała a potrafi bawic sie dłużej niż godzine( przy czym domek na prawde fajowy jest)
a dla dziecka rocznego to juz oczoplasu mozna dostac
juz jej uwidziałam tam łózeczko dla lalki a raczej lalek bo zmieszcza sie ze 3 i cena rozsądna bo 80zł a na prawde jest śliczne, z pościela , baldachimem i w ogóle
ale łóżeczko później bo już kupiliśmy jej tablice magnesowo, kredkowo, pisakowo, kredową
a juz dostała od teścia domek dla lalek i o dziwo wydawało mi sie ze jest za mała a potrafi bawic sie dłużej niż godzine( przy czym domek na prawde fajowy jest)
Podziel się: