reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
dziewczyny doooszla lala :D musze przyznac ze jest bardzo fajniutka hihi mam sama ochote ja wyciagnac i sie pobawic ale musi poczekac do polski :D
Domiska, jak ja widze te wszystkie boskie zabawki w sklepach to sama bym sobie cos kupila ;-):-D wiec sie nie dziwie ;-):-)

Bedytka, haslo rewelacyjne, hahahah, juz wyobrazam sobie nasze dziewczynki jak sie patrza z takim politowaniem na nas stukajac sie w czola :-D:-p;-):-D

Ja za chwile nie rusze sie w mojej sypialni, bo mamy juz tak zagracona zabawkami, ze szkoda gadac :szok: T. przywiozl wczoraj Sarze prezent od chrzestnych Sary z Niemiec - druga kuchnie tylko 3 razy wieksza od tej naszej :szok::-p No i nie bylo mozliwosci, zeby jej nie rozlozyc, bo by sie mala zaryczala, wiec teraz ma dwie i smieje sie, ze moglaby sobie restauracje otworzyc :-p;-):-) a pierdolki w stylu plastikowych sztucow, talerzykow itd. walaja sie wszedzie :-p

sandra gdyby nie to, że Alka ma narazie swój kącik wydzielony w salonie na dole, to też by się nie dało wejść do pokoju sypialnia aż tak pojemna nie jest, u mnie to nawet zjeżdżalnia przecież stoi:-p ciesz się, że dziecka ma się czym bawić:tak::-D:-D:-D
ciekawe czy jutrzejsze prezenty przypadną dzieciakom do gustu...
opowiadać co pokupiłyście:-D

reklama
ja zapraszam do sosnowca do nowo otwartego sklepu baby maxx, może widziałyście go kiedyś na allegro teraz jest u nas i mózg sie gotuje, jest tyle przeróznych zabawek ze szok i takie których nigdy nie widziałam np. seria myszki miki - istne szaleństwo:-)
a dla dziecka rocznego to juz oczoplasu mozna dostac:-D
juz jej uwidziałam tam łózeczko dla lalki a raczej lalek bo zmieszcza sie ze 3 i cena rozsądna bo 80zł a na prawde jest śliczne, z pościela , baldachimem i w ogóle:tak:
ale łóżeczko później bo już kupiliśmy jej tablice magnesowo, kredkowo, pisakowo, kredową:tak:

a juz dostała od teścia domek dla lalek i o dziwo wydawało mi sie ze jest za mała a potrafi bawic sie dłużej niż godzine( przy czym domek na prawde fajowy jest):tak:

Do góry