reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

Karoo- ja też einsteinów mam 5 odcinków, mała nadrabia jak jest u moich rodziców bo oni maja kanał disney chanel:sorry:
oczywiście Tygrysa i kubusia też ogląda i klub myszki miki obowiązkowo a co do krecika to ja myślałam że tylko moje dziecko za taki staroć sie zabrało a widze ze jest dzieciaczków takich wiecej:-D
z długometrażowych to własnie tylko i wy łącznie :"auta" ale za to namietnie:sorry:

kurde i wiecej bajek sobie nie przypominam:eek: no chyba ze coś łapnie na mini mini choc ostatnio jest tym kanałem znudzona:-p

reklama
Sara niestety za bajkami typu "Krecik", "Reksio", "Bolek i Lolek" nie przepada, woli nowe bajki, szczegolnie Disneya (wszystkie!) i zna je juz na pamiec, wie jak kto sie nazywa, kto z kim, jak i gdzie :-p
Kopciuszek I i II, Krol Lew, Shrek (wszystkie czesci), Zakochany Kundel I i II, no i Klub Przyjaciol Myszki Miki to przede wszystkim :tak:
Teletubisie, Olinka Okrąglinka, Malych Odkrywcow itd. tez lubi, ale tak srednio raz w tyg. prosi, zebym jej ktoras wlaczyla :-)
Za to od kilku dni ma jedna "bajke" :-p a mianowcie "Cry Baby" - taki stary film, chyba z 1990r. z Johnnym Depp w roli glownej :-p To film osadzony w latach 50', duzo muzyki, tancow itd. Raz go obejrzalam przy Sarze i teraz non stop jest "Cly bejbi cie, plosie" ;-):-p:-D i tanczy do filmu, spiewa itd. Jest troche scen ktorych nie powinna ogladac, ale widze, ze ona na nie w ogole nie zwraca uwagi, bo interesuje ja tylko sciezka dzwiekowa i to, ze wszystkie kobitki maja kiecki ubrane :-p

sandra nagraj Sarce samą ścieżkę dzwiękową:-p
a mnie Ci mali Einsteini wkurzają;-) chociaż Ali się podobają, jednak Kubusiowi jest wierna, czasem zmienia na Myszkę Miki albo Tubisie... no i czytanie (sama nam zmyśla historyjki) malowanie farbami plus układanie puzzli to podstawa:tak:

U nas tez puzzle kroluja. Dzis nawet z 40 st. goraczki Piotrus ukladal wszystkie komplety. Do ciastoliny podchodzi z dystansem, malowac uwielbia, rysowac tez (glownie kreda po tablicy, rysuje cala rodzinke, a ja zawsze mam dlugie nogi! :cool2:). Bardzo lubi stawiac pieczatki. Wykonczyl mi ostatnio wszystkie kartki do drukowania. ;-) Czytanie tez zabiera mu sporo czasu w ciagu dnia. A z bajek lubi Toy Story i czolowki wszystkich z Mini Mini, ktore mozna spiewac.

reklama
Do góry