reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

Domiska - Twoi rodzice mieszkają w Polsce i przysyłają Wam prezenty dla małej do Stanów?
Moi mieszkają ledwo 200 km od nas, a nawet w jego urodziny nie zadzwonili, nie mówiąc o przyjeździe czy o prezencie :-:)-( więc o gwiazdce to nawet nie wspominam...

hihii no jak nie jedziemy w tym czasie do Polski to przysylaja .. ale w tym roku przyjezdzamy zaraz po swietach wiec prezenty wrecza szantusi osobiscie :-)

ja tez jeszcze ze swiatecznymi zakupami sie wstrzymuje.. ale kurde musze pomyslec co kupic bo nie mam pojecia :sorry::-)

reklama
Ali chyba jakiś zestaw do sprzątania, bo ostatnio szaleje ze szmatką:-p
Sara to samo :-p Moja ciotka kupila jej mala miotle, wiec zasuwa codziennie z "porzadkami", i mala lopate do odsniezania, wiec jak spadl snieg to pomagala mojemu tacie ogrod odsniezac :-p

A jutro powinna dojsc kuchnia dla Sary :tak::-):tak: Sama sie doczekac nie moge ;-):-Dale dostanie dopiero w sobote - tzn. w piatek w nocy zostawie jej przy lozku ;-):-)

No a dzisiaj mam dla niej wstepny prezent, bo pake z pracy na mikolaja dla malej dostalam - slodycze, ksiazka, misiek, kalendarz adwentowy itd., wiec bedzie miec mala frajde jak wroce do domu :tak::-)

sandra1982 - Mój synek też ma taką dziecięcą łopatę do odśnieżania i też pomagał tacie w odśnieżaniu posesji i bardzo miał z tego duży ubaw! :)

Domiska, sliczna lalka :tak::-)Ale cene tez ma pokazna :-p

Leika, zawsze jakas forma aktywnosci dla naszych dzieci ;-):-) Tylko gdzie ten snieg - u nas wiosna na calego :-p;-):-)

U nas też ;-):tak: Ale mam nadzieję, że zima jeszcze wróci w tym roku. U Was to pewnik raczej, a u nas się zobaczy;-) W zeszłym roku sanki się tylko kurzyły w piwnicy...

Sandra no fajna lala bo bardzo interaktywna - reaguje na imie mowi robi mnostwo rzeczy.. ale fakt cena w PL strsznie wysoka jak na lalke:/ rodzice tu zamawiaja a ja j schowam przed mala i przywioze rodzicom :) u nas ona okolo $60 :)

co do zimy to mam nadzieje ze jednak bedzie w polsce jak przyjedziemy bo chcemy sie porzucac sniezkmi :D

eee no co Wy zimy nie straszcie:-p
Alka narty dostanie na mikołaja a Wojtek skarpetki;-) ale narciarskie nie takie byle co:-D

reklama
Do góry