reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

reklama
jakie książeczki, wierszyki itp są ulubiają Wasze dzieci? Mają taki naj naj naj??

Marcel ma multum książek i wierszy ale jedna ksiazeczka jest naj...
Wanda Chotomska - Hipopotam lubi błoto - YouTube tu znalazłam wersje czytaną ale Marcelowi jeszcze jej nie pokazywałam. Póki co czytałam sama a Marcel przejęty pokazuje zwierzątka gdzie mają plamy i sie b. przejmuje. Dzisiaj mnie rozbawił bo powtarzał hipopotam-hipopsotam itp połamał sobie język ale zabawy miał co niemiara :)
A pytam sie Was dlatego bo juz kompletnie nie mam pomysłu na książki dla niego :tak::-D Za niedługo to juz biblioteczke bedziemy musieli zrobić bo młody chłonie książki jak gąbka..... a miejsca w pokoju coraz mniej.

slyszalam ze ta seria ksiazeczek jest fajna:

Tupcio Chrupcio Żegnaj Pieluszko - Piotrowska Eliza - 23,99 zł - empik.com

mam w planach kupic bo juz mam dosc cztania clifforda:confused2:

My mamy Tupcio Chrupcio i Żegnaj pieluszko! :-D Lubimy ją ale juz dawno nie zaglądalismy do niej. Taniej jest kompletowac Franklina. Ale na Tupcia jeszcze się skusimy. My teraz dostalismy parę ksiązek gdzie jest duzo bajek. Mamy basnie i legendy, bajki do poduszki, ostatnio kupilam fajną książkę Abecadło Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i od kilku dni ją czytamy najwięcej, Oli bardzo ją lubi.

Ostatnia edycja:
Nic nie zastąpi wygłupów z mamą:-D dziś rano Igiego szaleństwo ogarnęło
.Mama była statkiem:-Dtzn kładł mi się na nogi na mnie kołdra i musiałam wierzgać nogami i tak chyba z pół godziny.A się chcichrał na całego:-D

reklama
to takiego nie ma, nie jest pipielatym ani białym blondynem. Myslę ze tak naprawdę będzie potem ciemnym blondynem, włosy mu sciemnieją. A chyba ma je po babci (tesciowej) bo tylko Ona z naszej 6 (my, dziadki jedni i drudzy) ma blond włosy i niebieskie oczy. My wszyscy ciemne włosy i brązowe oczy.

Do góry