reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

reklama
jakie książeczki, wierszyki itp są ulubiają Wasze dzieci? Mają taki naj naj naj??

Marcel ma multum książek i wierszy ale jedna ksiazeczka jest naj...
Wanda Chotomska - Hipopotam lubi błoto - YouTube tu znalazłam wersje czytaną ale Marcelowi jeszcze jej nie pokazywałam. Póki co czytałam sama a Marcel przejęty pokazuje zwierzątka gdzie mają plamy i sie b. przejmuje. Dzisiaj mnie rozbawił bo powtarzał hipopotam-hipopsotam itp połamał sobie język ale zabawy miał co niemiara :)
A pytam sie Was dlatego bo juz kompletnie nie mam pomysłu na książki dla niego :tak::-D Za niedługo to juz biblioteczke bedziemy musieli zrobić bo młody chłonie książki jak gąbka..... a miejsca w pokoju coraz mniej.

slyszalam ze ta seria ksiazeczek jest fajna:

Tupcio Chrupcio Żegnaj Pieluszko - Piotrowska Eliza - 23,99 zł - empik.com

mam w planach kupic bo juz mam dosc cztania clifforda:confused2:

My mamy Tupcio Chrupcio i Żegnaj pieluszko! :-D Lubimy ją ale juz dawno nie zaglądalismy do niej. Taniej jest kompletowac Franklina. Ale na Tupcia jeszcze się skusimy. My teraz dostalismy parę ksiązek gdzie jest duzo bajek. Mamy basnie i legendy, bajki do poduszki, ostatnio kupilam fajną książkę Abecadło Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i od kilku dni ją czytamy najwięcej, Oli bardzo ją lubi.

Ostatnia edycja:
Nic nie zastąpi wygłupów z mamą:-D dziś rano Igiego szaleństwo ogarnęło
.Mama była statkiem:-Dtzn kładł mi się na nogi na mnie kołdra i musiałam wierzgać nogami i tak chyba z pół godziny.A się chcichrał na całego:-D

reklama
to takiego nie ma, nie jest pipielatym ani białym blondynem. Myslę ze tak naprawdę będzie potem ciemnym blondynem, włosy mu sciemnieją. A chyba ma je po babci (tesciowej) bo tylko Ona z naszej 6 (my, dziadki jedni i drudzy) ma blond włosy i niebieskie oczy. My wszyscy ciemne włosy i brązowe oczy.

Do góry