Ja miałam iść na dietę zrobioną przez Szwagierkę, ale... hm... ja nie umiem być na diecie Mam 2 kg poniżej wyjściowej ciążowej. Chciałabym jeszcze min. 1,5 kg zrzucić, a najlepiej 3,5 kg. Ale najbardziej zależy mi na pozbyciu się resztek miękkiego brzucha - tylko że jak pracuję do północy, to już mi się potem nie chce brzuszków robić ;/ Ale może w tym tygodniu zacznę...
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Gufi, a nie myslisz, ze to co jesz wpływa na brzuch Alicji ??? Może właśnie przyczyna leży w Twojej "diecie".
moze ma ale znikomy. pol miesiaca nad morzem jadlam bardzo dietetycznie, a Alicja miala wtedy bardzo duze bole brzuszka. nie jem codziennie czterech kawalkow ciasta a bita smietana
Ostatnia edycja:
krolcia
Fanka BB :)
Póki M i starszak w domu to nie mam diety. Teraz nie obrabiam z Trójką dzieci w domu(dwóch synów+mąż) a co dopiero osobno dla siebie przygotowywać posiłki. Pilnuję się ale dietą tego nie można nazwać. Waga w związku z tym stoi. Czekam jak m pojedzie do pracy a Mati wróci do przedszkola, wtedy będę mogła więcej czasu poświęcić na swoje jedzenie.
Elena
Grudniówka 2010
moze ma ale znikomy. pol miesiaca nad morzem jadlam bardzo dietetycznie, a Alicja miala wtedy bardzo duze bole brzuszka. nie jem codziennie czterech kawalkow ciasta a bita smietana
)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
W taką pogodę utrzymanie diety u mnie graniczy z cudem... więc dziś dzień jedzeniowego szaleństwa... na szczęście jutro basen Jeszcze 0,6 kg do zrzucenia do wagi z przed.... weekendowego wesela a później lecimy z dalszą wagą.
Gufi zazdroszczę bitej śmietany i zrzucania kg przy karmieniu... mnie niestety przy karmieniu waga leciała ale w górę.
Ewa 3,5 kg.... 2 tygodnie i zrzucisz
Bodzinka ty kochana to już nie masz co narzekać!! 25 kg za tobą:-) więc kolejne 5 kg to pestka dla ciebie.
Gufi zazdroszczę bitej śmietany i zrzucania kg przy karmieniu... mnie niestety przy karmieniu waga leciała ale w górę.
Ewa 3,5 kg.... 2 tygodnie i zrzucisz
Bodzinka ty kochana to już nie masz co narzekać!! 25 kg za tobą:-) więc kolejne 5 kg to pestka dla ciebie.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Elena robię tak 2-3 razy dziennie... inaczej Krzysiek nie uśnie
cristalrose
Fanka BB :)
To mój post z 16. lutego:-)JA jestem pełna nadziei - a nie mam do zrzucenia parę kilo jak Wy.
Ja jestem ambitna i chcę osiągnąć wagę idealną, której chyba nigdy nie miałam, jako, że od 6 r.ż. byłam na lekach hormonalnych, powodujących tycie, a wiecie, że tłuszczyk nagromadzony w dzieciństwie trudniej zrzucić
Ta dieta jest dla mnie idealna - jest w niej wszystko co uwielbiam - mięcho, nabiał, owoce morza, warzywa. Brak mi tylko owoców, winka i serów śmierdziuchów, ale dam radę:-)
Mam do zrzucenia 15 kg i zamierzam odnieść sukces, tym bardziej, że nagrodą, oprócz super wyglądu, będzie wymiana garderoby, więc warto
Myślę, że mogę już zrobic małe podsumowanie:-)
Udało mi się zrzucic założone 15kg Wymiary też trochę się zmieniły
Biust 110 -> 102
Talia 88 -> 75
Biodra 110 -> 97
Zaczęłam fazę III, czyli utrwalanie osiągnięc;-) Mam nadzieję, że nie wpadnę w obżarstwo i do 25 stycznia wciąż będę ważyc te 68kg.
Dziś jadłam chleb - pierwszy raz od pół roku i jakoś dziwnie się z tym czułam
A co u Was dziewczyny?? Kto jeszcze na dukanie??
reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
Oo matko... GRATULUJE!!
Podziel się: