reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grupa wsparcia

Ja miałam iść na dietę zrobioną przez Szwagierkę, ale... hm... ja nie umiem być na diecie ;) Mam 2 kg poniżej wyjściowej ciążowej. Chciałabym jeszcze min. 1,5 kg zrzucić, a najlepiej 3,5 kg. Ale najbardziej zależy mi na pozbyciu się resztek miękkiego brzucha - tylko że jak pracuję do północy, to już mi się potem nie chce brzuszków robić ;/ Ale może w tym tygodniu zacznę...

reklama
Ja się brzucha nie pozbęde..Marzy mi sie jeszcze z 5 kg co najmniej zrzucic ale póki karmie to i diety nie trzymam i waga zafałszowana pokarmem w cycach którego nadal dla pułku zołnierzy posiadam...

Gufi, a nie myslisz, ze to co jesz wpływa na brzuch Alicji ??? Może właśnie przyczyna leży w Twojej "diecie".

moze ma ale znikomy. pol miesiaca nad morzem jadlam bardzo dietetycznie, a Alicja miala wtedy bardzo duze bole brzuszka. nie jem codziennie czterech kawalkow ciasta a bita smietana ;)

Ostatnia edycja:
Póki M i starszak w domu to nie mam diety. Teraz nie obrabiam z Trójką dzieci w domu(dwóch synów+mąż) a co dopiero osobno dla siebie przygotowywać posiłki. Pilnuję się ale dietą tego nie można nazwać. Waga w związku z tym stoi. Czekam jak m pojedzie do pracy a Mati wróci do przedszkola, wtedy będę mogła więcej czasu poświęcić na swoje jedzenie.

W taką pogodę utrzymanie diety u mnie graniczy z cudem... więc dziś dzień jedzeniowego szaleństwa... na szczęście jutro basen :) Jeszcze 0,6 kg do zrzucenia do wagi z przed.... weekendowego wesela:-D a później lecimy z dalszą wagą.

Gufi zazdroszczę bitej śmietany i zrzucania kg przy karmieniu... mnie niestety przy karmieniu waga leciała ale w górę.

Ewa 3,5 kg.... 2 tygodnie i zrzucisz :)

Bodzinka
ty kochana to już nie masz co narzekać!! 25 kg za tobą:-) więc kolejne 5 kg to pestka dla ciebie.

Wiolcia włącz jakąś muzykę, weź Krzysia i potańczcie sobie. Dzieci to lubią, a Ty w ten sposób będziesz zmniejszać wagę. ;)

JA jestem pełna nadziei - a nie mam do zrzucenia parę kilo jak Wy:no:.
Ja jestem ambitna i chcę osiągnąć wagę idealną, której chyba nigdy nie miałam, jako, że od 6 r.ż. byłam na lekach hormonalnych, powodujących tycie, a wiecie, że tłuszczyk nagromadzony w dzieciństwie trudniej zrzucić :dry:
Ta dieta jest dla mnie idealna :tak:- jest w niej wszystko co uwielbiam - mięcho, nabiał, owoce morza, warzywa. Brak mi tylko owoców, winka i serów śmierdziuchów, ale dam radę:-)
Mam do zrzucenia 15 kg i zamierzam odnieść sukces, tym bardziej, że nagrodą, oprócz super wyglądu, będzie wymiana garderoby, więc warto:-D
To mój post z 16. lutego:-)

Myślę, że mogę już zrobic małe podsumowanie:-)
Udało mi się zrzucic założone 15kg :cool2: Wymiary też trochę się zmieniły:cool2:
Biust 110 -> 102
Talia 88 -> 75
Biodra 110 -> 97

Zaczęłam fazę III, czyli utrwalanie osiągnięc;-) Mam nadzieję, że nie wpadnę w obżarstwo i do 25 stycznia wciąż będę ważyc te 68kg.

Dziś jadłam chleb - pierwszy raz od pół roku i jakoś dziwnie się z tym czułam:confused2:

A co u Was dziewczyny?? Kto jeszcze na dukanie??

reklama
Do góry