reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Spokojnie i tobie spadnie waga, z dwójką dzieci napewno masz dużo ruchu więc lekka dieta i powinno szybko spadać.Wiolcia SUPER!!!
Ale mnie zadrośc pikneła jak ja marze o takiej wadze buuu a u mnie 8 z przodu, czasem 79 i nie spada a dieta nie bardzo...
A czy ty przypadkiem nie ważysz mniej ode mnie??Wiolcia no baaa, super!!! brawo!!!! :-) jak tego dokonałaś, zdraż no!;-)
Marudzę bo do wagi z przed ciąży mam 4kg i nie mam w czym iść na wesele 23 lipcaWiolcia - to już też nieźle zjechałaś, ważysz prawie tyle co ja, no i czemu marudzisz? ;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Elena w sumie masz rację - nie ważne ile - ważne że w dół
Salomii
Fanka BB :)
Wiolcia ta dietetyczka nie jest ze strony internetowej jest ze szczecina a poniewaz bylam tam tylko 3 dni nie mialam czasu do niej jechac, kiedy weszlam na wage po powrocie z pl i zobaczylam wage 70-71 to sie zalamalam bo przed wyjazdem udalo mi sie dojsc do 67-68 dlatego w determinacji napisalam do kobiety czy nie pomoglaby mi online, Ty juz bylas u dietetyczki i mialas swoj jadlospis ulozony pod Ciebie i pewnie na podstawie badan, moj rozni sie tym ze jak najbardziej optymalnie ulozyla go z tego co lubie jesc i dostosowala do mojego aktualnego stanu gdyz na badania nie moglam sie stawic, kolezanka stad sprobowala bo rodzila w styczniu i jak mnie zobaczyla to szczezla wiec dalam jej namiar to tyle, www.slimer.pl to ta poradnia.
Sarka taa trzeba miec wage by odmierzac porcje ja mam wage archaiczna nie kupowalam nowej bo nie byla mi potrzebna gdyz na dzialce mialam taka z 60go roku chyba ze wskazowka napewno ktos u Ciebie ma jakas pozniej juz na oko sobie nakladalam co jakis czas sprawdzajac czy nie za duzo i bylo ok _)
Sarka taa trzeba miec wage by odmierzac porcje ja mam wage archaiczna nie kupowalam nowej bo nie byla mi potrzebna gdyz na dzialce mialam taka z 60go roku chyba ze wskazowka napewno ktos u Ciebie ma jakas pozniej juz na oko sobie nakladalam co jakis czas sprawdzajac czy nie za duzo i bylo ok _)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
bodzinka
ja tez tak zawsze waze tzn po ciazy glownie 79-80 i mam 170 wzrostu
ale sie pochwale ze spadlo z 80 na 78 rowne w tydzien intensywnych cwiczen i diety wiec jestem bardzo zadowolona
ja tez tak zawsze waze tzn po ciazy glownie 79-80 i mam 170 wzrostu
ale sie pochwale ze spadlo z 80 na 78 rowne w tydzien intensywnych cwiczen i diety wiec jestem bardzo zadowolona
cristalrose
Fanka BB :)
Hej - jak tam dukanki i dietujące? Ktoś jest jeszcze na dukanie oprócz mnie?
Ja wciąż w fazie II, choć ostatnio nie jest już naprzemienna, tzn cały czas jem warzywa, a i tak mi waga spada, tylko niewiele. To pewnie przez te moje małe grzeszki - lodziki
Niestety, odkryłam loda Lion i czuję, że to odkrycie mnie zgubi
Ja wciąż w fazie II, choć ostatnio nie jest już naprzemienna, tzn cały czas jem warzywa, a i tak mi waga spada, tylko niewiele. To pewnie przez te moje małe grzeszki - lodziki
Niestety, odkryłam loda Lion i czuję, że to odkrycie mnie zgubi
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
cristalrose - moze stworzymy fanclub loda lion ))) ja moglabym chyba trzy na raz zjesc
ja o diecie dawno zapomnialam - waze 1 kg mniej niz przed ciaza i obzeram sie slodyczami. poki karmie, to raczej kilogramy gubie, wiec sie tym upajam wczoraj zjadlam 4 kawalki ciasta z bita smietana ...
ja o diecie dawno zapomnialam - waze 1 kg mniej niz przed ciaza i obzeram sie slodyczami. poki karmie, to raczej kilogramy gubie, wiec sie tym upajam wczoraj zjadlam 4 kawalki ciasta z bita smietana ...
reklama
Podziel się: