reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grupa wsparcia

Ewa no wlasnie ta waga dla 171(tez tyle mam :D) to jeszcze jest weryfikowana przez badanie gestosci kosci, zawartosc wody i tluszczu oraz tkanki miesniowej w organizmie, i tak np moja kuzynka o tym samym wzroscie moze sobie pozwolic na najnizsza wage 66 kg, natomiast ja mam teraz 63 i jest super

Salomii - ja - jak zresztą widziałaś- mimo 70-tki na liczniku przy 171cm, w dniu ślubu wyglądałam całkiem normalnie;-) A jak na pocz. studiów schudłam do 65kg, to wszyscy się pytali mamy na co jestem chora :dry:
Ale to przez to, że mam kości jak drwal:-D
Wiolcia - to już też nieźle zjechałaś, ważysz prawie tyle co ja, no i czemu marudzisz? ;-)

reklama
Wiolcia no baaa, super!!! brawo!!!! :-) jak tego dokonałaś, zdraż no!;-)

cristal, mam to samo, grube, cięzkie kości, waga poniżej 60 kg u mnie nie wchodzi w grę

salomii kochana jesteś!!!!!!!! dziękuję Ci bardzo!!!! :-) wczoraj wieczorem poczytałam ten jadłospis i az ciężko mi uwierzyć że tak jedząc można chudnąć!!!!! no a najgorzej z ta gramatura bo chyba trzeba mieć wage kuchenną, co?

Ja na razie na kapuścianej, ale ona wcale nie jest taka zła, działa oczyszczająco, je się dużo warzyw, owoców, ptem sa i maślanki, kefiry, mięso i nawet ryż brązowy, nie jest zła;p zobaczymy ile dam radę i ile mi to da...:/

Wiolcia SUPER!!!
Ale mnie zadrośc pikneła jak ja marze o takiej wadze buuu a u mnie 8 z przodu, czasem 79 i nie spada a dieta nie bardzo...

alez gdzie tam moglabym sie obrazic :p ja akurat nosze prawie zawsze wysokie obcasy wiec 160 cm mam zawsze a czesto i wiecej

Ja uważam, że kobieta może być niższa, bo założy kazde szpilki i nie będzie miała problemu z doborem mężczyzny. Nieważne, czy niski, czy wysoki, każdy będzie pasować, a kobiety z 185 już mają problem, bo szpilek na 10 cm obcasie już raczej nie włożą i mają problem jak się spodoba mężczyzna 165.

Jak zaiskrzy to wzrost nie będzie miał większego znaczenia;-).
Większy problem jest jak taka duża kobieta ma do tego dużą stopę. Jest wtedy mniejszy wybór i trudno dostać coś fajnego.

No cóż... ja mogłabym w szpilkach chodzić przy moim wzroście, ale co z tego, skoro w butach na wysokich obcasach wyglądam jak łamaga. Z reszta lubię być niska.

A ja lubię być wysoką. Kiedyś istniały dla mnie buty tylko na obcasie i to w okolicy 10cm. Mam 172-3 cm wzrostu w zależności jaka miara, raz tak, raz tak wychodziło, no chyba, że ja się kurczę czasami:-p i w takich butach miałam powyżej 180cm.

Mam kajak 41 i właśnie w związku z tym mam problem, żeby coś fajnego dostać. Teraz zupełnie już na sportowe przeszłam, aczkolwiek nie powiem marzą mi się buty na obcasie takie jakie miałam w młodości:-D:-p.

reklama
Do góry