reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grupa wsparcia

reklama
Daję radę;-) Jeszcze 0,5kg i będzie stan sprzed świąt:-D A za tydzień wypada @, więc liczę na kolejny spadek, bo ostatnio bardzo wolno to idzie. Ale w pracy stwierdzili, że "bardzo wyszczuplałam" hehe, i że wyglądam lepiej niż przed ciążą:baffled: a tu jeszcze 1,5kg do wagi przedciążowej, a sam brzuch mieści ze 4kg, więc nie wiem o co kaman. Acha - okazało się, że 1/3 koleżanek z pracy jest na dukanie:-D

Wiolcia co do a6w to rób najpierw ćwiczenia rozciągające, zwłaszcza kręgosłup, bo Ci siądzie po 3 dniach ćwiczeń. I najlepiej jakbyś ze 2-3 dni same rozciągające robiła, a potem wkroczyła z a6w, tak stopniowo, bo jednak kręgosłup po ciąży długo wraca do normalności i nie wszystkie ćwiczenia da radę zrobić. Trzymam kciuki :-)

ja grzeszę ostatnio:zawstydzona/y: właśnie popełniłam orzeszki typu crispers:zawstydzona/y: no i wino, takie takie rzeczy mnie gubią...bo reszta nadal ducanowa, ale czemu się nie dziwię - bez efektów:// ...teraz kupuję cambridga...zobaczymy jak mi pójdzie
Ale ciagle czekam na @ już 35 dzień dzis sie kończy a jej ani widu ani słychu:baffled:

reklama
Dzięki cristal. Już sobie wyliczyłam. No więc czas zacząć dietę. Po długim weekendzie jadę do sklepu zaopatrzyć się w co trzeba. Zobaczymy czy to zadziała.

Do góry