reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grupa wsparcia

reklama
jestem załamana- żrę czekoladę jak chleb ;/ KONIEC TEGO! Waga wskoczyła do 68,5 kg. Od jutra dukan- muszę tu codziennie zaglądać bo inaczej nie daję rady- wytrzymuje 1,5 dnia i lipa

jeszcze mąż mnie wkurzył- mówi że jakbym mniej słodyczy żarła to bym nie przytyła- wiem o tym, ale za to jakim tonem mi to wypomniał to jestem zła na niego i niech zobaczy gbur jeden że schudnę

Mamolka - właśnie, pokaż mu!!!:-)
Ja wczoraj wcięłam zapiekankę i kotleta w panierce (ale nie pasowało na obiedzie w gościach wybrzydzać i wydłubywać tłuste fragmenty :dry:) i czekam na @ jak na zbawienie by ujrzeć wreszcie jakiś spadek wagowy:-D

Ja pamiętam, że pisałam, że wciąż chudnę, to przytyłam, a brzuch jaki od tego jedzenia. ;(

elena- nie ma się co martwić bo jak dobrze pamiętam to ty juz dawno osiągnęłaś wagę przedciążową - może to nie tycie tylko reguluje ci się gospodarka hormonalna i możesz niedługo dostać @

a ja to jestem dziwna- dziś potwierdziły się moje przypuszczenia- kiedy tylko postanawiam się wziąć za dietę dostaje zaraz okresu ;/ Pierwszy okres po 31 dniach, drugi po 26 a dziś 24 ;/ a byłam pewna że mam jeszcze jakiś tydzień ;/

waga 67,8

Ale organizm do normalności będzie jeszcze chwilę dochodził. Ja czekam już na 5. @ (powinna być lada dzień), a każdy cykl trwał różnie (35, 30, 28), do tego ostatnio @ trwała 9 dni:szok:

Ale, ale, chudnę sobie mimo, że jestem przed :-) chyba przez powrót do pracy;-)

76,5, hehe, na razie niewiele, ale czekam na rozwój sytuacji (@) i dopiero przesunę suwak (mam nadzieję, ze będzie co przesuwać, licho - czyt. klątwa internetowa - nie śpi:-D)

Mamolka - próbuję rozszyfrować Twój wagowy rebus w sygnaturce... i za chiny nie mogę:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hehehhe :) trzeba znać cel -u mnie to 61 kg :) Jeszcze miesiąc temu spadłam do 66,6 ( czyli zabrakło mi 5,4kg do 61kg), ale spasłam się znowu do 68,5 więc cel oddalił się. 0,7 mi spadło od wczoraj ( ale to przy okazji skurczy przy okresie, zawsze mnie czyści więc dlatego sporo jak na jeden dzień :))

76,5 to i tak super każde pół kilograma przybliża do celu, po okresie to pewnie z 0,5 zrobi się 2 kiloski :)

Do góry