reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Hej. Ja już wszystko ogarnęłam. Dziś zostało małe sprzatanko i czekamy na gości [emoji6][emoji6]
Tort wyszedł tak. Daleko mu do ideału ale mam nadzieję że będzie smaczny [emoji5]
IMG_20181104_070545.jpg

Załączniki

• IMG_20181104_070545.jpg
    IMG_20181104_070545.jpg
    65 KB · Wyświetleń: 357
reklama
reklama
Sto lat dla Filipka! Ale minęło [emoji16] Mimi, tort bajeczny, daj znać jak imprezka się udała.

Oczekująca, co u Ciebie? Jak się czujecie z fasolką?

My dziś wróciliśmy po rozjazdach. Zrobiłam porządne zakupy i w listopad wchodzę z dobrym nastawieniem dietowym. Co prawda nie wiem kiedy się zważę i kiedy wrócę do dietetyka, ale nastawienie to przecież połowa sukcesu [emoji16] zrobiłam dziś na dwa dni pieczone mielone wołowe z białym serem wędzonym i wyszły super, do tego pieczone warzywa w curry. A, i zrobiłam domową pastę z tuńczyka. Kupiłam też mąki w Lidlu i będę jakoś w tygodniu chleb piekła [emoji16]

Poza tym wczoraj i dziś miałam pozytywne testu owu (wczoraj mocniejsza kreska), więc owu pewnie dziś. Podziałane wczoraj i dziś z żelem conceive [emoji4] a najlepsze jest to, że w tym cyklu [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ znów sprawiają przyjemność [emoji16]

Do góry