Colorado1989
Fanka BB :)
I gdzie te 120kg?! [emoji44] Super wyglądasz [emoji8]No więc tak zaczynam...Zobacz załącznik 912588Zobacz załącznik 912589
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I gdzie te 120kg?! [emoji44] Super wyglądasz [emoji8]No więc tak zaczynam...Zobacz załącznik 912588Zobacz załącznik 912589
W szafie schowalam ! mam duza szafę to sie zmiesciloI gdzie te 120kg?! [emoji44] Super wyglądasz [emoji8]
Daj namiary na tę szafę [emoji4]W szafie schowalam ! mam duza szafę to sie zmiescilo
Tez chyba taka masz jak przypomne sobie Twoje zdjecia ;p nie mowiac, ze Bruna cala ciaze tam trzymalasDaj namiary na tę szafę [emoji4]
Twoja szafa lepsza, bo więcej kg mieści w absolutnej dyskrecji [emoji16]Tez chyba taka masz jak przypomne sobie Twoje zdjecia ;p nie mowiac, ze Bruna cala ciaze tam trzymalas
Czyzby to bylo w zeszla srode ? [emoji14] bo jak wysiadlam z auta jak do gin jechalam to wlasnie tak wialo, ze kurtke ciezko bylo ubrać i drzwi z auta same sie zamykaly.. tez pomyślałam, ze przynajmniej mnie bie porwie [emoji16] [emoji16] [emoji16]Twoja szafa lepsza, bo więcej kg mieści w absolutnej dyskrecji [emoji16]
Swoją drogą dziewczyny ostatnio jak szłam przez cmentarz, wiało tak, że głowę chciało urwać, to cieszyłam się, że jestem postawna, bo przynajmniej wiatr mnie nie porwał [emoji23][emoji23] także są plusy!
Nie widac na zdjeciu , ale w rzeczywistosci jest taki zaokraglony na dole, wzdety , dziwny [emoji14]Oczekująca, popieram dziewczyny! Gdzie te Twoje kilogramy? Bardzo ładnie wyglądasz i brzuszek płaski [emoji7]
Szafirek, ja też 1,60cm mam [emoji16]
U nas dziś pizza na szybko e biegu na obiad niestety, makaron będzie na kolację. Jutro wyjeżdżamy na groby, to muszę się pilnować na wizytach rodzinnych.