reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Tez chyba taka masz jak przypomne sobie Twoje zdjecia ;p nie mowiac, ze Bruna cala ciaze tam trzymalas :D
Twoja szafa lepsza, bo więcej kg mieści w absolutnej dyskrecji [emoji16]

Swoją drogą dziewczyny ostatnio jak szłam przez cmentarz, wiało tak, że głowę chciało urwać, to cieszyłam się, że jestem postawna, bo przynajmniej wiatr mnie nie porwał [emoji23][emoji23] także są plusy!

Twoja szafa lepsza, bo więcej kg mieści w absolutnej dyskrecji [emoji16]

Swoją drogą dziewczyny ostatnio jak szłam przez cmentarz, wiało tak, że głowę chciało urwać, to cieszyłam się, że jestem postawna, bo przynajmniej wiatr mnie nie porwał [emoji23][emoji23] także są plusy!
Czyzby to bylo w zeszla srode ? [emoji14] bo jak wysiadlam z auta jak do gin jechalam to wlasnie tak wialo, ze kurtke ciezko bylo ubrać i drzwi z auta same sie zamykaly.. tez pomyślałam, ze przynajmniej mnie bie porwie [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Oczekująca, popieram dziewczyny! Gdzie te Twoje kilogramy? Bardzo ładnie wyglądasz i brzuszek płaski [emoji7]

Szafirek, ja też 1,60cm mam [emoji16]

U nas dziś pizza na szybko e biegu na obiad niestety, makaron będzie na kolację. Jutro wyjeżdżamy na groby, to muszę się pilnować na wizytach rodzinnych.

Oczekująca, popieram dziewczyny! Gdzie te Twoje kilogramy? Bardzo ładnie wyglądasz i brzuszek płaski [emoji7]

Szafirek, ja też 1,60cm mam [emoji16]

U nas dziś pizza na szybko e biegu na obiad niestety, makaron będzie na kolację. Jutro wyjeżdżamy na groby, to muszę się pilnować na wizytach rodzinnych.
Nie widac na zdjeciu , ale w rzeczywistosci jest taki zaokraglony na dole, wzdety , dziwny [emoji14]

Mam dzis taki apetyt , ze doslownie zezarlabym wszystko... marze o jakims hamburgerze a moze kebabie... oczywiscie wege [emoji14]
Wiec zjadlam 4 kromki naszego chlebka z lososiem i maslem... na bogato... i cukier 95 po 1h [emoji14] potem poszlam szybko do Franka na cmenatrz poki jasno (oczywiscie po drodze zrobilo sie ciemno, a chcialam troche ogarnac bo kupilam swieze kwiaty) no i naschylam sie i teraz mi od tych kanapek niedobrze...
Ale tez nasz chlebek dobry [emoji14]
Ja w niedziele z orkiszowej upieklam [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Ka, mam nadzieje, ze pizza smakowala , zazdroszczę [emoji14]

reklama
Smakowała, ale się tak najadłam, że już dziś nic nie ruszę [emoji16] ja muszę w końcu Wasz chleb upiec ale ostatnio brakuje mi czasu na wszystko.

Do góry