reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Oczekująca, to trzymam za Was kciuki bardzo mocno. Dwa pęcherzyki [emoji7] odpoczywaj i staraj się nie denerwować, wiem, że łatwo się mówi, ale spokój będzie dla Was najlepszy. Ja też polecam i The Crown i Jane the Virgin - na polepszenie nastroju jest super [emoji16] z nowości podobno dobry jest Bodyguard - jeszcze nie oglądałam ale już kilka osób mi polecało. No i wyszedł najnowszy sezon House of Cards [emoji3]

reklama
Oczekująca, to trzymam za Was kciuki bardzo mocno. Dwa pęcherzyki [emoji7] odpoczywaj i staraj się nie denerwować, wiem, że łatwo się mówi, ale spokój będzie dla Was najlepszy. Ja też polecam i The Crown i Jane the Virgin - na polepszenie nastroju jest super [emoji16] z nowości podobno dobry jest Bodyguard - jeszcze nie oglądałam ale już kilka osób mi polecało. No i wyszedł najnowszy sezon House of Cards [emoji3]
Ka a jak u Ciebie samopoczucie, starania? Kiedy testowanie ? :*
Kciuki zaciskam :*

Bodyguard serial czy film?

House of Card zatrzymalam sie na 1szym sezonie, teraz bede miala czas by nadrobić, o ile nie skonczy sie moje szczescie zbyt szybko... glupie mysli mam.. dzis jadac do lekarza myslalam sobie, a niech sie dzieje co chce. Zaczelam sie godzic ze jest zle... stwierdziłam, ze lepiej teraz niz pozniej... a tu nagle sie okazuje, ze nawet ten drugi pecherzyk co rzekomo nie mial szans jest ladny i duzy... i szok.. znow nadzieja.. a bol jednak nie odpuszcza.. wiec podwójny stres... :( eh...
Juz tak z mezem powtarzamy sobie, ze co ma byc to bedzie... przygotowujemy soe na wszystko.o ile mozna sie na najgorsze przygotowac... tylko serio wolalabym teraz niz znow na poznym etapie.. M tez nerwowy.. martwi sie o mnie.. i chyba coraz bardziej nastawiony na to, ze to nasze ostatnie podejscie i kolejna proba to adopcja... no i taki depresyjny nastroj dzis mam... oby jutro bylo lepiej...

A wracajac do serialo to z politycznych polecam "designated survivor" ;)

Ja już będzie serduszko (serduszka?[emoji6]), to mam nadzieję, że nastrój Ci się poprawi. Ale rozumiem całkowicie. Przez 9 miesięcy stres Cię nie opuści niestety.

U mnie nastrój dobry, jak zawsze w tej części cyklu. Wczoraj miałam mega krechę na teście owu a dziś już słabą, więc owu chyba dziś [emoji16] także działamy. Staranka co drugi dzień z żelem, nawet jak się nie uda, to nie chcę sobie nic zarzucić. Termin @ za 2 tygodnie.

Bodyguard - serial, nowość. A z DS jesteśmy na bieżąco [emoji16]

Siostra strasznie poleca jakis hiszpański serial pt. Domek z papieru? Dom z papieru? Cos takiego. Ze to taki "chlopski" ale mówi, że bardzo wciąga i ze ma super opinie.

Ja już będzie serduszko (serduszka?[emoji6]), to mam nadzieję, że nastrój Ci się poprawi. Ale rozumiem całkowicie. Przez 9 miesięcy stres Cię nie opuści niestety.

U mnie nastrój dobry, jak zawsze w tej części cyklu. Wczoraj miałam mega krechę na teście owu a dziś już słabą, więc owu chyba dziś [emoji16] także działamy. Staranka co drugi dzień z żelem, nawet jak się nie uda, to nie chcę sobie nic zarzucić. Termin @ za 2 tygodnie.

Bodyguard - serial, nowość. A z DS jesteśmy na bieżąco [emoji16]
Wiesz moze gdybym nie czula tego bolu jak na okres bylabym spokojniejsza... to nie jest normalne... :(

A nastroj bede miala jak urodze i zobaczę, ze zdrowe i zyje. W moim przypadku to serce czy badania polowkowe to jeszcze nic.. :(

No to trzymam kciuki , zeby za 2 tyg byly dwie kreski i zel byl juz niepotrzebny ;)

Oczekujaca ja nie lubię takich filmów i seriali. Horrorów sie boje, jakies kryminały wcale mnie nie wciagaja, firmy akcji tez srednio... O jakis Fantasy to nie ma mowy :D Bardzo za to lubię dział na netflixie filmów opartych na prawdziwych historiach.

Oczekujaca ja nie lubię takich filmów i seriali. Horrorów sie boje, jakies kryminały wcale mnie nie wciagaja, firmy akcji tez srednio... O jakis Fantasy to nie ma mowy :D Bardzo za to lubię dział na netflixie filmów opartych na prawdziwych historiach.
Fantasy i sciene fiction to tez nie dla mnie [emoji14]

Nawet nie wiedzialam, ze tam jest oddzielnie taki dzial. A tez lubie takie filmy. Ostatnio w tv ogladalismy "niebo istnieje naprawde", teraz widze, ze to tez w tym dziale. A nie ma netflixie ogladalismy Wszystkie pieniadze swiata - tez na faktach, o miliarderze, który nie chcial zaplacic okupu za swojego wnuka i kilka miesiecy go przetrzymywali... tez fajny. Daje do myslenia, co pieniadze robia z ludzmi :/

A dziewczynki jak tam wasza dieta i postanowienia?

Mi to wiadomo z cwiczeniami i spacerami nie wyjdzie, ale dieta na 100% jest.
I kurde wiecie co? Marze o szynce... [emoji14] ja od kilku lat jesten wege a w tej ciazy to mam taka ochotę na szynke... ze szok [emoji14]
Az maz sie dziwnie patrzy jak mu o tym mowie... chociaż ja nawet nie wiem czy ja bym zjadla.. smak mam ale po takim czasie nie jedzenia miesa i szynek to nie wiem czy dalabym rade... ale marze sobie o bialej bulce.. z maslem.. i szynka... [emoji7]

reklama
Jaaacie... Ale mi narobiłaś smaka na bułkę z masłem i szynką...
U mnie dieta ciążowa czyli raczej brak. :D Zero słodyczy, nie kupuje wcale czekolady itp. Jak juz to sama piekę ciasta. Owoce, rybki, warzywa, wiadomo...

Do góry