Szafirek90
Fanka BB :)
Ja szybko poczułam ruchy malucha ale mąż długo nic nie czuł. Mężczyźni też mają grubszą skórę na rękach i takie mikroruchy są dla nich abstrakcja [emoji39].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa przepis na ciasto proszeeeee, czy z maki pelnoziarnostej wyjda czy tylko zwykla pszenna?U mnie też mój mąż długo nie czuł ruchów dobrze piszesz Szafirek są gruboskórni [emoji23][emoji23]
Ja się obraziłam na wagę od wczoraj 2.5kg na plus co jest niemożliwe niby za 8dni okres może już woda się zbiera ,bo brzuch boli a nic zakazanego nie jadłam .
Mój synuś sobie przypomniał ,że mają coś ale domek z kartonu zrobić jeden pokój i się bawię dziś zrobiłam sofę jutro skończę fotele [emoji16]Zobacz załącznik 911047z tego wyszło mi to [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 911048
A i w międzyczasie zrobiłam 101pierogów z mięsem oczywiście z Michasiem na kolanach [emoji39]Zobacz załącznik 911050 a to efek końcowyZobacz załącznik 911051
Proszę o przepis ;*Dziewczyny, ja robię pierogi z mąki orkiszowej. Gorzej się klei ale wychodzą niezłe [emoji4]
Agunia super to wyszlo. na jaki przedmiot taka praca i w ktorej klasie ?Agunia super wyszło [emoji6] ale czy nauczyciele zawsze muszą wymyślać takie prace, których dzieci raczej nie są w stanie wykonać i rodzice to robią?? [emoji16][emoji16]
Oczekująca, tak jak Agunia mówi, normalne objawy ciąży, nic do zamartwiania się [emoji8]
Co do cukru też miałam taki na czczo całą ciążę, zwłaszcza po odstawieniu metforminy, i było ok, więc nic nie jest przesądzone [emoji8][emoji8]