reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Colorado uważam jak mogę ale chyba w takich przypadkach ból jest nieunikniony.
Co do stołu to był moim marzeniem :)
A galaretki mam takie jeszcze ich nie robiłam a kupiłam je w Auchan .
IMAG0572.jpg

Załączniki

• IMAG0572.jpg
    IMAG0572.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 440
reklama
Ka dziękuję bardzo :* Staram się jak mogę a dla dzieci to już wszystko co się da;)
Hehehe to ta sama galaretka co ja ją mam :D
U nas 12rocznica po cywilnym a 8po kościelnym a 17lat razem :p
A jeszcze co do bólu na roczek okresu dostanę i przy tych bólach co teraz mam to sobie tego nie wyobrażam.

Ka dziękuję bardzo :* Staram się jak mogę a dla dzieci to już wszystko co się da;)
Hehehe to ta sama galaretka co ja ją mam :D
U nas 12rocznica po cywilnym a 8po kościelnym a 17lat razem [emoji14]
A jeszcze co do bólu na roczek okresu dostanę i przy tych bólach co teraz mam to sobie tego nie wyobrażam.
O rany, to będziesz miała... Ketonal co najmniej potrzebny. Ale szmat czasu razem! Niech mąż Cię na rękach nosi!

Co do ketonalu to jestem uczulona na niego jak i na całą resztę mogę tylko nospe ,pyralgin i paracetamol więc różowo się to nie zapowiada....
Co do męża to widzisz co ostatnim czasem odwala...Ja to się śmieje, że po tylu latach order za odwagę powinnam dostać a do tego szkodliwe powinni płacić :D Cud po tylu latach z nim nawet 1siwego włosa nie mam :p

Co do ketonalu to jestem uczulona na niego jak i na całą resztę mogę tylko nospe ,pyralgin i paracetamol więc różowo się to nie zapowiada....
Co do męża to widzisz co ostatnim czasem odwala...Ja to się śmieje, że po tylu latach order za odwagę powinnam dostać a do tego szkodliwe powinni płacić :D Cud po tylu latach z nim nawet 1siwego włosa nie mam :p
O popatrz, to masz szczęście, bo ja z dnia na dzień coraz więcej siwych. A że swoje mam brązowe to mocno widać...

Agunia, no to co piszesz wszystko, to po prostu kwintesencja niefartu :(

Co do facetów to fakt, order i szkodlowe jak nic się należą [emoji23]

Ka, jak swoje zafarbujesz to spłukując się ładne pasemka będą [emoji3]

Ka, agunia, muszę rozejrzeć się za tymi galaretkami, dzięki [emoji7] szkoda tylko, że są one w tych sklepach, których nie mam w mieście u siebie hehe ale w auchanie bywam od wielkiego dzwonu :)

reklama
Mimi tak jedzie ze mną ja nie dam rady nic podnieść .Podniosłam dziś garnek ,żeby makaron odcedzić i momentalnie ból i krwawienie :(
Mimi jeszcze raz wszystkiego najlepszego :*
Ka czuję się okropnie ból jest paskudny do tego doszło ciągniecie szwów i ledwo co chodzę.Co do roczku ja urodziny dzieci robię tylko na słodko ,soki, kawa i wino .Na piątek mam ambitny plan dwa ciasta plus kruche babeczki z owocami a w sobotę tort.Balony kupione, butla z helem ,talerzyki ,kubeczki i serwetki też :) A to dekoracja stołu z zeszłego roku oczywiście po torcie dorośli dostają normalne talerzyki ;)Zobacz załącznik 868996 Zobacz załącznik 868997
Dziękuję :*

Mamy taki sam obrus [emoji16][emoji16][emoji6][emoji6]

Do góry