reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Wszystkiego najmiłośniejszego dla Was! [emoji7][emoji7]

Miałam piać z zachwytu, że 8 lat, to tak długo, a zorientowałam się, że w tym roku u nas będzie niewiele mniej, bo 6 [emoji23] a 10 razem [emoji23]Ooooo! Dzięki!
Czemu tego ustrojstwa nie można u nas w sklepach dostać, tylko wszystko z cukrem [emoji21]Mmmmm! Zrób focie nam na smaka! [emoji23]Uważaj na te rany, żeby wszystko się ładnie zagoiło i nie rozeszło w środku [emoji8] mnie boli, jak to czytam :(

Ale stół wielki! [emoji7]
Dziękuję :*
U nas 14 lat razem :)

reklama
Cześć dziewczyny :) U nas szalony dzień Michaś skończył roczek! Kiedy to zleciało to ja nie wiem....
IMAG0597.jpg

Ja juz padłam dziś zrobiłam truskawkowe pole
IMAG0617.jpg

Chmurki na łące
IMAG0616.jpg

I babeczki rajski ogród :D Jedne z kremem z mascarpone drugie z kremem budyniowy
IMAG0610.jpg

Jutro od 8rano działam z tortem.
Ledwo dziś żyje ale jestem szczęśliwa ,że plan wykonany w 100% Mimo tego, że jeden biszkopt nie wyszedł i były pieczone jeszcze dwa;)

Załączniki

• IMAG0597.jpg
    IMAG0597.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 393
  • IMAG0617.jpg
    IMAG0617.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 397
  • IMAG0616.jpg
    IMAG0616.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 379
  • IMAG0610.jpg
    IMAG0610.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 378
Agunia super z Ciebie Mama :* Chłopaki mają ogromne szczęście :*
Sto lat dla Michasia :* Duuużo zdrówka, uśmiechu i zabawy :*
Super wypieki :)

Dziękuję bardzoZuza za życzenia i tyle miłych słów :*
Ja już w kuchni od 6 ....dostałam okresu, więc czuję się tragicznie i mam ochotę wszystkich pozabijać !!!!Mam nadzieję ,że jakoś przetrwam ten dzień... Milutkiego dnia życzę :*

Cześć dziewczyny :) U nas szalony dzień Michaś skończył roczek! Kiedy to zleciało to ja nie wiem.... Zobacz załącznik 870085
Ja juz padłam dziś zrobiłam truskawkowe pole Zobacz załącznik 870086
Chmurki na łąceZobacz załącznik 870088
I babeczki rajski ogród :D Jedne z kremem z mascarpone drugie z kremem budyniowy Zobacz załącznik 870090
Jutro od 8rano działam z tortem.
Ledwo dziś żyje ale jestem szczęśliwa ,że plan wykonany w 100% Mimo tego, że jeden biszkopt nie wyszedł i były pieczone jeszcze dwa;)
Sto lat dla Michasia. Ależ on się zmienił. A jakie ma fajne loczki [emoji16]

Mniam ciasta.. Wyglądają super

Dziś dzień ojca... Zapomniałam zupełnie... Muszę jechać po jakieś drobnostki...

Jutro idziemy na imieniny babci męża i muszę wyczarować jakieś ciasto. Wstępnie wybrałam szreka [emoji16]

Dziękuję Mimi :*
Ja tak na sekundę udało się wszystko zrobić
IMAG0626.jpg
IMAG0622.jpg
IMAG0620.jpg
Zmykam się ogarnąć ,bo o 16goscie :p

Załączniki

• IMAG0626.jpg
    IMAG0626.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 291
  • IMAG0622.jpg
    IMAG0622.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 290
  • IMAG0620.jpg
    IMAG0620.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 300
Agunia pięknie to wszystko wygląda! I tort wygląda jak na tamtym obrazku :o Zdolna bestia z Ciebie !!! Udanej imprezki:* A po wszystkim zostaw bałagan mężowi to ogarnięcia, a Ty odpocznij :*

reklama
Do góry