agunia50002
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany, to będziesz miała... Ketonal co najmniej potrzebny. Ale szmat czasu razem! Niech mąż Cię na rękach nosi!Ka dziękuję bardzo :* Staram się jak mogę a dla dzieci to już wszystko co się da
Hehehe to ta sama galaretka co ja ją mam
U nas 12rocznica po cywilnym a 8po kościelnym a 17lat razem [emoji14]
A jeszcze co do bólu na roczek okresu dostanę i przy tych bólach co teraz mam to sobie tego nie wyobrażam.
O popatrz, to masz szczęście, bo ja z dnia na dzień coraz więcej siwych. A że swoje mam brązowe to mocno widać...Co do ketonalu to jestem uczulona na niego jak i na całą resztę mogę tylko nospe ,pyralgin i paracetamol więc różowo się to nie zapowiada....
Co do męża to widzisz co ostatnim czasem odwala...Ja to się śmieje, że po tylu latach order za odwagę powinnam dostać a do tego szkodliwe powinni płacić Cud po tylu latach z nim nawet 1siwego włosa nie mam
Dziękuję :*Mimi tak jedzie ze mną ja nie dam rady nic podnieść .Podniosłam dziś garnek ,żeby makaron odcedzić i momentalnie ból i krwawienie
Mimi jeszcze raz wszystkiego najlepszego :*
Ka czuję się okropnie ból jest paskudny do tego doszło ciągniecie szwów i ledwo co chodzę.Co do roczku ja urodziny dzieci robię tylko na słodko ,soki, kawa i wino .Na piątek mam ambitny plan dwa ciasta plus kruche babeczki z owocami a w sobotę tort.Balony kupione, butla z helem ,talerzyki ,kubeczki i serwetki też A to dekoracja stołu z zeszłego roku oczywiście po torcie dorośli dostają normalne talerzyki Zobacz załącznik 868996 Zobacz załącznik 868997