Edysiek
odkrywca
Agunia piękny tort. Jesteś mega babka, jednak my kobiety to silna płeć. Wszystkiego najlepszego dla Michasia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mniam... Wygląda apetycznie. Musisz częściej wrzucać swoje menu bo brzmi pysznie [emoji4]Jak tam dziewczynki?
Wrzucam mój dzisiejszy obiad, bo w końcu udało mi się zrobić coś grzecznego [emoji23][emoji23][emoji23]
Kasza orkiszowa z boczniakami, boczkiem, cebulą, sosem sojowym, pietruszką i czosnkiem. Do tego wpadła jeszcze szklanka maślanki [emoji7]Zobacz załącznik 871805
O rany jakie maleństwo... Super, że jej pomogliście, oby to było tylko stłuczenie, a nie żadne poważniejsze uszkodzenie. Trzymam kciuki za Niunię [emoji8]U nas kolejny dzień i spacer i znaleźliśmy ptaszka wypadł z gniazda niestety po 10minutach zdechł.Minęły ze 2godziny i Kacper przysłał mi zdjęcie Zobacz załącznik 872492
Ktoś potrącił to maleństwo .To nie wiele myśląc wsiadłam do samochodu i zawieźliśmy kotka do weterynarza .Okazało się, że to ona i ma około 4tygodni .Ma uszkodzone tylne nogi i albo są tak mocno potłuczone albo jest porażenie nerwowe.Jesli nie zacznie chodzić do poniedziałku mamy podjechać i zobaczyć co dalej. Za wizytę zapłaciłam 42.5 a maleńka dostała imię i oto Niunia Zobacz załącznik 872501
O, to super, że są postępy ale słodka jest ta panna [emoji7]Tak pytalam o to oczko kazała przemywac solą fizjologiczną ale nic to nie daje.Przemyłam mocną herbatą ropa zeszła i otworzyła oczko .Juz na jedną nogę lekko staje druga jej ucieka i upada.Zobaczyny może jutro będzie lepiej Na noc dostała większy domek ,żeby nie uciekła Zobacz załącznik 872528