reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Lubicie sok pomidorowy?
Ja go nigdy nie lubiłam, ale powoli się przyzwyczajam. Gin kazał mi żelazo czymś kwaśnym popijać, a że soków owocowych nie mogę, to walczę z tym pomidorowym [emoji23] plus taki, że ma znikomą ilość kalorii, a trochę syci [emoji16]
Ja go nigdy nie lubiłam, ale powoli się przyzwyczajam. Gin kazał mi żelazo czymś kwaśnym popijać, a że soków owocowych nie mogę, to walczę z tym pomidorowym [emoji23] plus taki, że ma znikomą ilość kalorii, a trochę syci [emoji16]
Lubicie sok pomidorowy?
Dobrze wchodzi chłodny i dodać można zieloną pietruszkę. Przynajmniej nam taki smakował
kasia0121
Mimi w przyszłym tygodniu pójdę za tymi specyfikami. Mąż będzie miał jeden dzień wolnego to zostanie z Filipem a ja pójdę powydawac trochę kasiurki[emoji6]Jak już kupisz to wrzuć foto [emoji1]
Wrzucam tabelę z tymi ziołami, z podziałem na problemy zdrowotne. Może Wam się przyda
Mam nadzieję że zdjęcie jest czytelne
Załączniki
kasia0121
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Ja sama się biczuje za to że zrzucilam tyle kg i część nadrobilam. No ale koniec uzalania się nad sobą. Trzeba wziąć się do roboty. Pogoda mi w tym pomaga bo w taki gorąc nie chce mi się jeść i pije i pije maślankę
Colorado sok pomidorowy i jego uroki odkrył przede mną mąż. Ale on ten sok przyprawial jeszcze pieprzem, chili i czymś jeszcze.
Ja w ciazy katowalam się sokiem z buraków ze względu na ciśnienie i pod koniec ciazy to paskudztwo piłam jak dobrze schłodzone Mohito
Colorado sok pomidorowy i jego uroki odkrył przede mną mąż. Ale on ten sok przyprawial jeszcze pieprzem, chili i czymś jeszcze.
Ja w ciazy katowalam się sokiem z buraków ze względu na ciśnienie i pod koniec ciazy to paskudztwo piłam jak dobrze schłodzone Mohito
Edysiek
odkrywca
Uwielbiam sok pomidorowy [emoji16]
reklama
agunia50002
Podziel się: