reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
Colorado nie znam płci, a Ty znasz? 11 maja mam usg połówkowe może się dowiem
agunia50002
Tita witamy Dużo masz do zrzucenia ?
Ostatnia edycja:
Colorado1989
Do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić, mam nadzieję, że do soku pomidorowego się też przyzwyczaję [emoji1] na ostre ani kwaśne dodatki do niego nie mam ochoty, może faktycznie z pietruszką spróbuję
Oluchapoducha - synek będzie to pewnie niedługo też już będziesz wiedzieć [emoji1] na połówkowych to już zwykle poznaje się płeć, bo lekarz musi i tak obejrzeć genitalia dokładnie, żeby sprawdzić, czy wszystko jest ok
Agunia, fajna karoca [emoji1] ja z karocą 2w1 dalej nie umiem ruszyć tematu [emoji23]
Ka, uwielbiam pęczotto [emoji7] pęczak to zresztą chyba moja ulubiona kasza
Tita, witaj [emoji8] a walczysz z kilogramami i z jakimiś zdrowotnymi dodatkami, czy sama waga?
A my po zakupkach. Obkupiłam się w warzywa na najbliższe dni i fit-upy na wyjazd [emoji1] będą w sam raz do torebki pani przy kasie zaszalała i źle nabiła mi skarpetki, rachunek wyszedł za zakupy prawie 9 tyś [emoji23][emoji23][emoji23]
Oluchapoducha - synek będzie to pewnie niedługo też już będziesz wiedzieć [emoji1] na połówkowych to już zwykle poznaje się płeć, bo lekarz musi i tak obejrzeć genitalia dokładnie, żeby sprawdzić, czy wszystko jest ok
Agunia, fajna karoca [emoji1] ja z karocą 2w1 dalej nie umiem ruszyć tematu [emoji23]
Tita, witaj [emoji8] a walczysz z kilogramami i z jakimiś zdrowotnymi dodatkami, czy sama waga?
A my po zakupkach. Obkupiłam się w warzywa na najbliższe dni i fit-upy na wyjazd [emoji1] będą w sam raz do torebki pani przy kasie zaszalała i źle nabiła mi skarpetki, rachunek wyszedł za zakupy prawie 9 tyś [emoji23][emoji23][emoji23]
Colorado1989
Mimi2330
A gdzie można nabyć te specyfiki?Mimi w przyszłym tygodniu pójdę za tymi specyfikami. Mąż będzie miał jeden dzień wolnego to zostanie z Filipem a ja pójdę powydawac trochę kasiurki[emoji6]
Wrzucam tabelę z tymi ziołami, z podziałem na problemy zdrowotne. Może Wam się przyda
Zobacz załącznik 846088
Mam nadzieję że zdjęcie jest czytelne
Mimi2330
Witamy [emoji4]Hej dziewczyny, można dołączyć? Ja walczę z dietą i zdrowym odżywianiem [emoji3]
Mimi2330
Super. To sama spacerowka tak?A ja kupiłam wózek jestem zakochana w nim Bebetto Rainbow leciutko sie prowadzi no cudny! Właśnie lecę na spacerek Zobacz załącznik 846105
Zobacz załącznik 846107
Mimi2330
No to nieźle się.pomyliła hahaDo wszystkiego idzie sie przyzwyczaić, mam nadzieję, że do soku pomidorowego się też przyzwyczaję [emoji1] na ostre ani kwaśne dodatki do niego nie mam ochoty, może faktycznie z pietruszką spróbuję
reklama
Colorado1989
Wbiło jej się 855 sztuk skarpetek [emoji23] to chyba dożywotni zapas [emoji23]No to nieźle się.pomyliła haha
Podziel się: