reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Super śniadania Dziewczyny :*
Edysiek pięknie wygląda ten omlet!
U mnie 3 wafle wieloziarniste z masłem orzechowym. Znalazłam swoje ulubione wreszcie :) Mr Maseł się nazywa :)
Ja jajka robię na obiad dzisiaj.
Ka ja też mam okres :/

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Musiałam coś wymyślić. Kupiłam wczoraj bułki razowe, ale dzieci zjadły na kolację. A w domu tylko biały chleb.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Hehe no czasem zdarzają się sytuacje kryzysowe [emoji4] brawo, że na białe pieczywo się nie zdecydowałaś :)

U mnie kanapki ze szpinakiem i jajkiem
A na obiad planuje zupę brokułowa. Ciekawe czy będzie zjadliwa [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Też mam w planie na następny tydzień [emoji4]

Jak robisz??

8une3e3kck8m6mea.png

U mnie jajko sadzone, kromka owsianego i parówka z szynki.

Mimi, uwielbiam krem z brokułów! Edysiek, omlecik pierwsza klasa.

Zrobiłam zakupy na przyszły tydzień, zaplanowałam cały wdł książki "dieta w IO" to będę Wam tu wrzucać. Na niedzielę zaplanowałam gotowanie to sobie część zamrożę żeby mieć mniej roboty w tygodniu.

Okres w końcu taki jak ma być, więc kilka dni i działamy [emoji3] ale jutro się jeszcze nie ważę, niech mi opuchlizna zejdzie.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo czekamy na twoje menu [emoji5]
Ja znalazłam przepis na kwestiasmaku.pl na brokułowa z serkiem topionym i ziemniakami

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Super śniadania Dziewczyny :*
Edysiek pięknie wygląda ten omlet!
U mnie 3 wafle wieloziarniste z masłem orzechowym. Znalazłam swoje ulubione wreszcie :) Mr Maseł się nazywa :)
Ja jajka robię na obiad dzisiaj.
Ka ja też mam okres :/

Śmieszna nazwa [emoji1]
A ja mam plemienia :/ zostały mi jeszcze 2 tabletki i też @

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Daj znać jak Ci sie udała zupka :)
Ka planujesz kupić następną butelkę aloesu jak ta się skończy?

Już drugą kończę i planuję trzecią. Nie wiem jak inne efekty, ale przynajmniej jestem częściej w toalecie niż raz na 3 dni [emoji16]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie:) Kończe pierwszą i kupię drugą tylko tym razem z miąższem :)

reklama
Do góry