reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Dziewczyny!!! Brawo!!! Gratuluję, super rezultaty!!!
Mimi, to na pewno ten cukier pomógł [emoji16]
Zuza, jak się czujesz po przejściu magicznej granicy? [emoji3]
Dobrze że zaplanowałam się dziś nie ważyć bo wczoraj było spontaniczne winko u koleżanki i zjadłam 3 kawałki domowej pizzy. Ale nic słodkiego nie ruszyłam!
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, to na pewno ten cukier pomógł [emoji16]
Zuza, jak się czujesz po przejściu magicznej granicy? [emoji3]
Dobrze że zaplanowałam się dziś nie ważyć bo wczoraj było spontaniczne winko u koleżanki i zjadłam 3 kawałki domowej pizzy. Ale nic słodkiego nie ruszyłam!
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Nim się obejzysz będzie -10 [emoji1]Dzień dobry
Dziś waga 99,6kg Pierwszy mały sukces osiągnięty 6,5kg spadło
Miłego dnia
P.S. Mimi, Colorado ma Hashimoto
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
też tak chce [emoji4]
Zuza87
Jesteście Kochane:* Bez Was bym się nie zmobilizowala!
W maju jedziemy na komunię, bardzo bym chciala lepiej wygladać. Jak się ma malucha to jest się w centrum uwagi i każdy podchodzi zagadać... Dziewczyny nie boicie sie zwiotczałej skóry rąk,nóg? Ja już kupiłam opaski wyszczuplajace na ramiona bo się boję... Brzuch mam obrzydliwy...
W maju jedziemy na komunię, bardzo bym chciala lepiej wygladać. Jak się ma malucha to jest się w centrum uwagi i każdy podchodzi zagadać... Dziewczyny nie boicie sie zwiotczałej skóry rąk,nóg? Ja już kupiłam opaski wyszczuplajace na ramiona bo się boję... Brzuch mam obrzydliwy...
Colorado1989
Miałaś niedoczynność ? Bo juz zapomnialam czy o tym pisałaś czy nie. U mnie w tej ciąży wyskoczyła tarczyca. Do tej pory biorę letrox75 . Niby już wyniki w normie ale jak w necie obliczylam procentowy udział ft3 i ft4 to mi powychodzily po niecałe 40% (blizej 30) więc chyba średnio....
Tak, niedoczynność i hashimoto, narazie badania miałam lepsze niż przed ciążą [emoji33] w ciąży i po niej to często pojawiają się problemy z tarczycą w tych proporcjach ft3 do ft4 nie orientuję się, ale endo nigdy nic nie wspominał. Mówił mi tylko, że teraz najważniejsze dla mnie jest ft4, bo to Pyrka podskubuje
Dzień dobry
Dziś waga 99,6kg Pierwszy mały sukces osiągnięty 6,5kg spadło
Miłego dnia
P.S. Mimi, Colorado ma Hashimoto
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]
Brawo!
Zuza, masz super pamięć! [emoji1] U mnie to tragedia, wszystko potrafię pomylić
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119] brawo Ty!U mnie minus 1,5kg [emoji4]
Jesteście Kochane:* Bez Was bym się nie zmobilizowala!
Ludzie zawsze osadzają nie ma co się tym nadto przejmować jak chudnąć, to dla siebie!
Co do skóry to jak się chudnie w rozsądnym tempie, to nie powinno być dużego problemu. U mnie przynajmniej nic się nie zadziało po zrzuceniu 18kg, z tym, że trwało to długo
Mam jeszcze pytanie odnośnie gatek do zadań specjalnych. Macie jakąś sprawdzoną markę, sklep?
Raz kupiłam w lidlu i są spoko. Dwie pary chyba z ekskluzywna.pl zamawiałam ale jedne z nich, takie bardziej koronkowe, to mi się popruły [emoji16]
[emoji255]21.08[emoji255]
reklama
Mimi2330
Boję się ale co zrobić ; (Jesteście Kochane:* Bez Was bym się nie zmobilizowala!
A co to za opaski? Napisz coś więcej
Podziel się: