reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Colorado dopiero zauważyłam! Pyszny obiadek:* Co jest w papryce? Pięknie się podpiekła!!! :*Ka, Zuza, muszę sprawdzić skoro polecacie [emoji6]
Ja uwielbiam kryminały i jakieś takie parahistoryczne [emoji4]
Zuza, może jak Michasiowi już wyjdą to wszystkie na raz za to [emoji16]
Ja już po obiadku, wyszedł mega pysznie, chyba na takie muszę się przerzucić [emoji4]
Do obiadu było jeszcze pół szklanki kefiru.
Ja mam Dominisia, a Agunia Michasia Nie obraziłabym się gdyby wyszly mu wszystkie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek
odkrywca
Ja kiedyś miałam wioślarza i fajnie mi się ćwiczyło, teraz nie mam miejsca.
Fajna ta strona z fit przepisami Ale babka. Miałam dzisiaj zrobić sernik z tej strony, ale czasu brakło.
Rano zakupy, potem byłam z córką u koleżanki z przedszkola, ona się bawiła a ja kawusia i pogaduszki,a teraz idziemy do znajomych.
Fajna ta strona z fit przepisami Ale babka. Miałam dzisiaj zrobić sernik z tej strony, ale czasu brakło.
Rano zakupy, potem byłam z córką u koleżanki z przedszkola, ona się bawiła a ja kawusia i pogaduszki,a teraz idziemy do znajomych.
Mimi2330
Jej jak Ty mało jesz [emoji1]Ka, Zuza, muszę sprawdzić skoro polecacie [emoji6]
Ja uwielbiam kryminały i jakieś takie parahistoryczne [emoji4]
Zuza, może jak Michasiowi już wyjdą to wszystkie na raz za to [emoji16]
Ja już po obiadku, wyszedł mega pysznie, chyba na takie muszę się przerzucić [emoji4]
Do obiadu było jeszcze pół szklanki kefiru.
Mimi2330
Miłego wieczoru [emoji5]Ja kiedyś miałam wioślarza i fajnie mi się ćwiczyło, teraz nie mam miejsca.
Colorado1989
Hehe to bywa najleosza motywacja [emoji1] ale fajnie, że się udałoColorado też się bałam! Ale nie miałam wyboru. Drożdże już były odstawione do wyrośnięcia a ja sięgałam po białą mąkę a tam echo! No i nie mogłam nic innego poradzić
Colorado dopiero zauważyłam! Pyszny obiadek:* Co jest w papryce? Pięknie się podpiekła!!! :*
Ja mam Dominisia, a Agunia Michasia Nie obraziłabym się gdyby wyszly mu wszystkie
Jej, przepraszam za pomyłkę! Spięcie w mózgu [emoji33]
W papryce jest to co obok, kasza pęczak (80g) z zieloną fasolką i ziołami na górze mozarella. Błąd zrobiłam tylko taki, że mozarellę dałam od razu i za bardzo się spiekła, jak papryka 40 min w piekarniku siedziała [emoji16]
Jej jak Ty mało jesz [emoji1]
Nie wiem, czy to jest mało czy nie. Zawsze mam problem z oceną ilości. Zawsze denerwują mnie teściowie, bo jak nałożę im obiad w takiej w moim mniemaniu normalnej ilości, oni zawsze krytykują "ojeju, ale dużo! Za dużo!" [emoji33] I czuję się wtedy, jakbym wpieprzała jak dzika świnka [emoji200]
Ale tak czy siak pojadłam tą papryką zacnie [emoji4]
A mnie nosi na jakieś jedzonko. Mam już dość kanapek A w domu nie mam nic konkretnego [emoji53]
A jesz jajka? Są super urozmaicaczem i sycą na długo [emoji4]
Mimi2330
Może na zdjęciu tak mi się wydaje małoHehe to bywa najleosza motywacja [emoji1] ale fajnie, że się udało
Jej, przepraszam za pomyłkę! Spięcie w mózgu [emoji33]
W papryce jest to co obok, kasza pęczak (80g) z zieloną fasolką i ziołami na górze mozarella. Błąd zrobiłam tylko taki, że mozarellę dałam od razu i za bardzo się spiekła, jak papryka 40 min w piekarniku siedziała [emoji16]
Nie wiem, czy to jest mało czy nie. Zawsze mam problem z oceną ilości. Zawsze denerwują mnie teściowie, bo jak nałożę im obiad w takiej w moim mniemaniu normalnej ilości, oni zawsze krytykują "ojeju, ale dużo! Za dużo!" [emoji33] I czuję się wtedy, jakbym wpieprzała jak dzika świnka [emoji200]
Ale tak czy siak pojadłam tą papryką zacnie [emoji4]
A jesz jajka? Są super urozmaicaczem i sycą na długo [emoji4]
Właśnie zrobiłam jajecznicę z wędlina oliwkami i kukurydzą [emoji7]
Colorado1989
Mimi, talerz jest faktycznie duży to i może jakaś fatamorgana się robi [emoji23]Może na zdjęciu tak mi się wydaje mało
Właśnie zrobiłam jajecznicę z wędlina oliwkami i kukurydzą [emoji7]
Mmmm pyszna musi być jajecznica chociaż moja ulubiona to z grzybami, jakimikolwiek, nawet pieczarkami, których za grzyba nie uznaję [emoji23]
Na śniadanie to mi się czasem jeszcze omlety sprawdzają, bo szybkie [emoji4] a rano jestem mega głodna [emoji200]
reklama
Podziel się: