reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Colorado też się bałam! Ale nie miałam wyboru. Drożdże już były odstawione do wyrośnięcia a ja sięgałam po białą mąkę a tam echo! No i nie mogłam nic innego poradzić;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, Zuza, muszę sprawdzić skoro polecacie [emoji6]

Ja uwielbiam kryminały i jakieś takie parahistoryczne [emoji4]

Zuza, może jak Michasiowi już wyjdą to wszystkie na raz za to [emoji16]

Ja już po obiadku, wyszedł mega pysznie, chyba na takie muszę się przerzucić [emoji4]

Do obiadu było jeszcze pół szklanki kefiru.

1519486596-d480e8de24a87e32-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png
Colorado dopiero zauważyłam! Pyszny obiadek:* Co jest w papryce? Pięknie się podpiekła!!! :*
Ja mam Dominisia, a Agunia Michasia;) Nie obraziłabym się gdyby wyszly mu wszystkie:)

Ja kiedyś miałam wioślarza i fajnie mi się ćwiczyło, teraz nie mam miejsca.

Fajna ta strona z fit przepisami Ale babka. Miałam dzisiaj zrobić sernik z tej strony, ale czasu brakło.
Rano zakupy, potem byłam z córką u koleżanki z przedszkola, ona się bawiła a ja kawusia i pogaduszki,a teraz idziemy do znajomych.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Ka, Zuza, muszę sprawdzić skoro polecacie [emoji6]

Ja uwielbiam kryminały i jakieś takie parahistoryczne [emoji4]

Zuza, może jak Michasiowi już wyjdą to wszystkie na raz za to [emoji16]

Ja już po obiadku, wyszedł mega pysznie, chyba na takie muszę się przerzucić [emoji4]

Do obiadu było jeszcze pół szklanki kefiru.

1519486596-d480e8de24a87e32-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png
Jej jak Ty mało jesz [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja kiedyś miałam wioślarza i fajnie mi się ćwiczyło, teraz nie mam miejsca.

Fajna ta strona z fit przepisami Ale babka. Miałam dzisiaj zrobić sernik z tej strony, ale czasu brakło.
Rano zakupy, potem byłam z córką u koleżanki z przedszkola, ona się bawiła a ja kawusia i pogaduszki,a teraz idziemy do znajomych.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Miłego wieczoru [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Colorado też się bałam! Ale nie miałam wyboru. Drożdże już były odstawione do wyrośnięcia a ja sięgałam po białą mąkę a tam echo! No i nie mogłam nic innego poradzić;)

Hehe to bywa najleosza motywacja [emoji1] ale fajnie, że się udało :)
Colorado dopiero zauważyłam! Pyszny obiadek:* Co jest w papryce? Pięknie się podpiekła!!! :*
Ja mam Dominisia, a Agunia Michasia;) Nie obraziłabym się gdyby wyszly mu wszystkie:)

Jej, przepraszam za pomyłkę! Spięcie w mózgu [emoji33]
W papryce jest to co obok, kasza pęczak (80g) z zieloną fasolką i ziołami :) na górze mozarella. Błąd zrobiłam tylko taki, że mozarellę dałam od razu i za bardzo się spiekła, jak papryka 40 min w piekarniku siedziała [emoji16]

Jej jak Ty mało jesz [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Nie wiem, czy to jest mało czy nie. Zawsze mam problem z oceną ilości. Zawsze denerwują mnie teściowie, bo jak nałożę im obiad w takiej w moim mniemaniu normalnej ilości, oni zawsze krytykują "ojeju, ale dużo! Za dużo!" [emoji33] I czuję się wtedy, jakbym wpieprzała jak dzika świnka [emoji200]

Ale tak czy siak pojadłam tą papryką zacnie [emoji4]

A mnie nosi na jakieś jedzonko. Mam już dość kanapek A w domu nie mam nic konkretnego [emoji53]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

A jesz jajka? :) Są super urozmaicaczem i sycą na długo [emoji4]

Hehe to bywa najleosza motywacja [emoji1] ale fajnie, że się udało :)

Jej, przepraszam za pomyłkę! Spięcie w mózgu [emoji33]
W papryce jest to co obok, kasza pęczak (80g) z zieloną fasolką i ziołami :) na górze mozarella. Błąd zrobiłam tylko taki, że mozarellę dałam od razu i za bardzo się spiekła, jak papryka 40 min w piekarniku siedziała [emoji16]

Nie wiem, czy to jest mało czy nie. Zawsze mam problem z oceną ilości. Zawsze denerwują mnie teściowie, bo jak nałożę im obiad w takiej w moim mniemaniu normalnej ilości, oni zawsze krytykują "ojeju, ale dużo! Za dużo!" [emoji33] I czuję się wtedy, jakbym wpieprzała jak dzika świnka [emoji200]

Ale tak czy siak pojadłam tą papryką zacnie [emoji4]

A jesz jajka? :) Są super urozmaicaczem i sycą na długo [emoji4]
Może na zdjęciu tak mi się wydaje mało ;)

Właśnie zrobiłam jajecznicę z wędlina oliwkami i kukurydzą [emoji7]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Może na zdjęciu tak mi się wydaje mało ;)

Właśnie zrobiłam jajecznicę z wędlina oliwkami i kukurydzą [emoji7]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mimi, talerz jest faktycznie duży to i może jakaś fatamorgana się robi [emoji23]

Mmmm pyszna musi być jajecznica :) chociaż moja ulubiona to z grzybami, jakimikolwiek, nawet pieczarkami, których za grzyba nie uznaję [emoji23]

Na śniadanie to mi się czasem jeszcze omlety sprawdzają, bo szybkie [emoji4] a rano jestem mega głodna [emoji200]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry