reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Strasznie mnie naszło na naleśniki wytrawne. Colorado, Ty robisz z mąki owsianej i przy IO jest dozwolona, tak? [emoji16]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pysznie Zuza! U mnie 2 małe złożone kanapki z domowym hummusem i zielony ogórek. Na obiad mam ryż brązowy i chilli con czarne.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka super:) Zabieram się za zrobienie hummusu już kilka lat ;) Kurcze Ty to zawsze coś fajnego upichcisz!!! Chilli nigdy nie jadlam, lubie łagodne smaki więc raczej by mi nie podeszło ;)
Co myślisz o podlinkowanym paprykarzu?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nigdy nie robiłam chili.
Zuza a jakby zrobić taki paprykarz bez ryżu, no bo po co on?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Dzięki za opinie dziewczyny!
Myślałam o zrobieniu z brązowym ryżem.
Ka, gdzie kupujesz pastę tahini?
Dziś miałam dwa drugie śniadania [emoji26] Zjadłam jogurt z bananem a syn mi przypomniał że miałbyć koktajl ze szpinakim, bananem, gruszką i mlekiem... Pęknę...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry