reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, łódzkie CLO? Moja trauma...

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Do nas chyba przyjeżdżali z Krakowa.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Dzięki za opinie dziewczyny!
Myślałam o zrobieniu z brązowym ryżem.
Ka, gdzie kupujesz pastę tahini?
Dziś miałam dwa drugie śniadania [emoji26] Zjadłam jogurt z bananem a syn mi przypomniał że miałbyć koktajl ze szpinakim, bananem, gruszką i mlekiem... Pęknę...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza, ja miałam zapas z jakiegoś tygodnia orientalnego w Lidlu - były fajne małe słoiczki. Ale znajdziesz na pewno w Carrefourze i Auchan na dziale kuchnie świata [emoji3]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, a co nie tak jest z tym chińskim ksylitolem? Bo już tak się to mi obija o uszy, że zły zły, a jak sama szukałam to nic nie znalazłam. Chiński ponoć pozyskiwany jest z kukurydzy ([emoji16]), ale substancja ta sama. Nie wiem więc dalej jaka jest różnica [emoji22] ja przyznaje się, że nie wiem, jaki jest mój... W lidlu albo w biedronce kupuję :)

Ka, co do przepisu to mój zwykły przepis na naleśniki modyfikuję zamieniając mąkę, czyli:

300g mąki owsianej
500 ml mleka
Ciut cukru
Ciut soli
1-2 jajka
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
Troche oleju rzepakowego

(Z tego przepisu wychodzi sporo naleśników, ja robię zawsze z połowy porcji ;))

U mnie dziś pół-koszernie.
Była zupka wiosenna z garścią makaronu razowego [emoji173] a na drugie mąż chciał naleśniki, te ze śmietanką 30% [emoji23] ja mu cały czas mówię, że to on jest w ciąży [emoji16] je za dwóch i ma zachcianki! [emoji23] I te nalesniki ze skyrem :) super zastępuje twaróg :)

8une3e3kck8m6mea.png

Wiecie, fajnie że do Was trafiłam. Nauczyłam się dużo o zdrowym odżywianiu . Poznałam wiele nowych rzeczy, o których czasem słyszałam, ale za bardzo nie wiedziałam co z czym [emoji6]
No i przede wszystkim atmosfera tutaj jest super.
Ostatnio kilka hejterek znalazło mi za skórę na grupie kulinarnej FB.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Edysiek ja też się cieszę że tutaj jestem:) Mi bycie w grupie pomaga nad sobą panować bo widzę że nie tylko ja się zmagam z kilogramami. W kupie raźniej!;) A hejtu jest w sieci tyle że szok! Niektórzy czerpią satysfakcję z tego że komuś dowalą...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry