reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Cieszcie się, że dzieciaki rosną. Co pokolenie, to większa szansa, że będą na kogoś z góry patrzeć [emoji16][emoji16][emoji16]
Kasia, brawo!!! A jak się czujesz? Ale rybka pycha [emoji39]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia, brawo!!! A jak się czujesz? Ale rybka pycha [emoji39]
Colorado1989
Zuza, to wydaje się być chyba ok ten cukier sprawdź jeszcze sobie jak jest z kalorycznością, bo np. ksylitol o erytrol mają mniej kalorii od cukru ciekawe czy ten cukier pachnie kokosem ? [emoji7]
Edysiek, dzieci zawsze są wyższe od rodziców my z mężem mamy tyle samo wzrostu, 170cm, nie muszę chodzić na szpilkach, których nienawidzę [emoji23] ciekawe jakie Pyrka będzie
Kasia, gratulacje! [emoji4] Super, że jesteś w stanie tak diety trzymać się
Dziś na śniadanie była bułeczka wieloziarnista, razowa, pół z serkiem wiejskim, pół z kiełkami, serem żółtym i keczupem (ogórek mi się skończył [emoji22]), zaraz na 2 śniadanie może jakieś placuszki zrobię, a na obiad będzie ryż z sosem słodko kwaśnym z ananasem i papryką [emoji7] ojjj na słodko dziś [emoji23]
A na wadze 96 kg dziś, więc jestem usatysfakcjonowana. Sierpnióweczki niektóre piszą, że mają już z 5 kg na plusie. Jest to dla mnie jedyny punkt odniesienia, bo nie mam pojęcia w jakim tempie tyje się [emoji23]
Edysiek, dzieci zawsze są wyższe od rodziców my z mężem mamy tyle samo wzrostu, 170cm, nie muszę chodzić na szpilkach, których nienawidzę [emoji23] ciekawe jakie Pyrka będzie
Kasia, gratulacje! [emoji4] Super, że jesteś w stanie tak diety trzymać się
Dziś na śniadanie była bułeczka wieloziarnista, razowa, pół z serkiem wiejskim, pół z kiełkami, serem żółtym i keczupem (ogórek mi się skończył [emoji22]), zaraz na 2 śniadanie może jakieś placuszki zrobię, a na obiad będzie ryż z sosem słodko kwaśnym z ananasem i papryką [emoji7] ojjj na słodko dziś [emoji23]
A na wadze 96 kg dziś, więc jestem usatysfakcjonowana. Sierpnióweczki niektóre piszą, że mają już z 5 kg na plusie. Jest to dla mnie jedyny punkt odniesienia, bo nie mam pojęcia w jakim tempie tyje się [emoji23]
Colorado1989
Zrobiłam te placuszki:
Link do: Placki z mąki kokosowej - Wypieki Beaty - przepisy i zdjęcia
Ale takie dla mnie bez szału wyszły, za to mąż mi 2 z 4 pomógł zjeść [emoji16]
Robiłyście może już coś z mąki kokosowej? Pierwszy raz miałam z nią styczność [emoji4]
Link do: Placki z mąki kokosowej - Wypieki Beaty - przepisy i zdjęcia
Ale takie dla mnie bez szału wyszły, za to mąż mi 2 z 4 pomógł zjeść [emoji16]
Robiłyście może już coś z mąki kokosowej? Pierwszy raz miałam z nią styczność [emoji4]
chomiczka007
Moderatorka
Colorado ja narazie tak +1,5kg, zaczynam 4 miesiąc. W pierwszej ciąży nie przytylam nic do 5 miesiaca, potem nie wiem czemu poszlo jak po bandzie, codziennie na wadze wiecej, skierowanie skończyło sie na +20kg. Nie wiem czemu tak, przeciez jadlam tak samo a roslam jak w oczach. Takze poki co sie nie jaram i trzese portkami co to bedzie za miesiac czy dwa jak sie znowu zacznie... [emoji47][emoji47]
Ja używam tylko ksylitolu i slodze troszke kawke, bez tego mi nie wchodzi, chociaz wiem ze mozna sie do gorzkiej przyzwyczaic bo i taka mi kiedys smakowala [emoji4] stewi kiedyś prowlbowalam ale bardzo zmieniala smak wszystkiego i szybko zrezygnowalam. Cukier brązowy to pic na wodę niestety.
Wieczorkiem znajde chwile to pododaje fotki moich posiłków bo kazdy musze sfotografować [emoji4] Dzieki za miłe przyjęcie [emoji8][emoji8][emoji177]
[/url]
[/url]
Ja używam tylko ksylitolu i slodze troszke kawke, bez tego mi nie wchodzi, chociaz wiem ze mozna sie do gorzkiej przyzwyczaic bo i taka mi kiedys smakowala [emoji4] stewi kiedyś prowlbowalam ale bardzo zmieniala smak wszystkiego i szybko zrezygnowalam. Cukier brązowy to pic na wodę niestety.
Wieczorkiem znajde chwile to pododaje fotki moich posiłków bo kazdy musze sfotografować [emoji4] Dzieki za miłe przyjęcie [emoji8][emoji8][emoji177]
Ka.2606
Colorado, super, że waga się utrzymuje. [emoji122][emoji122][emoji122] Z mąki kokosowej nic nie robiłam, bo cena straszy [emoji33]
Chomiczka, mam nadzieję, że w tej ciąży nie będzie tycia z powietrza i utrzymasz super wynik do końca [emoji110][emoji110][emoji110]
A to mój obiadek dziś, polędwica z dorsza z masłem i parmezanem i ryż brązowy z fasolką szparagową [emoji39]
Chomiczka, mam nadzieję, że w tej ciąży nie będzie tycia z powietrza i utrzymasz super wynik do końca [emoji110][emoji110][emoji110]
A to mój obiadek dziś, polędwica z dorsza z masłem i parmezanem i ryż brązowy z fasolką szparagową [emoji39]
kasia0121
Kasiu super! Pyszne śniadanie! Jaka to rybka? Przyrządziłaś ją na parze?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza to jest wędzony pstrąg. Ja uwielbiam wędzone rybki
Zuza87
Ja nie przepadam Z wędzonej makreli robię paprykarz, tylko wtedy zjem. Ale Twoja wygląda pysznie:*Zuza to jest wędzony pstrąg. Ja uwielbiam wędzone rybki
Zuza87
Ja dzisiaj na 1 i 2 śniadanie zjadłam kanapki z chleba razowego, z chudą wędliną(z dodatkiem pomidora a na drugą ogórka) i twarogiem. Na obiad miałabyć pierś gotowana na parze,ale rodzice mi pokrzyżowali plany bo wpadli niespodziewanie i przywieźli bułkę do kebabów... No i zrobiłam,najzdrowiej jak umiałam:usmażyłam pierś z przyprawą do kebaba bez tłuszczu i zjadłam z dodatkiem sałaty lodowej i odrobiną sosu czosnkowego. Nie mogę przeboleć tej bułki... Na podwieczorek zrobiłam buduń jaglany z sorbetem malinowym- wszystko bez cukru [emoji1]
reklama
Colorado1989
Ka, no, cena jest straszna. Kupiłam pół roku temu i nie mogłam się do niej przekonać
Ale nie pobije u mnie owianej [emoji173][emoji4]
Obiadek super wygląda!
Zuza, wybacz sobie tę bułkę, i tak dziś fajnie jadłaś a jakiś węglowodan do obiadu musiał być
A ten budyń mega apetyczny!
U mnie na obiad małżul zrobił ryż brązowy z sosem słodko kwaśnym z ananasem i papryką [emoji173] mmmm!
Ale nie pobije u mnie owianej [emoji173][emoji4]
Obiadek super wygląda!
Zuza, wybacz sobie tę bułkę, i tak dziś fajnie jadłaś a jakiś węglowodan do obiadu musiał być
A ten budyń mega apetyczny!
U mnie na obiad małżul zrobił ryż brązowy z sosem słodko kwaśnym z ananasem i papryką [emoji173] mmmm!
Podziel się: