reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ja dzisiaj na 1 i 2 śniadanie zjadłam kanapki z chleba razowego, z chudą wędliną(z dodatkiem pomidora a na drugą ogórka) i twarogiem. Na obiad miałabyć pierś gotowana na parze,ale rodzice mi pokrzyżowali plany bo wpadli niespodziewanie i przywieźli bułkę do kebabów... No i zrobiłam,najzdrowiej jak umiałam:usmażyłam pierś z przyprawą do kebaba bez tłuszczu i zjadłam z dodatkiem sałaty lodowej i odrobiną sosu czosnkowego. Nie mogę przeboleć tej bułki... Na podwieczorek zrobiłam buduń jaglany z sorbetem malinowym- wszystko bez cukru [emoji1]
1517679489-b9c17e3ca729df07-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi smaka narobiłaś [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
A u mnie dziś grzesznie. ... jutro mam gości więc upiekłam sZarlotkę, murzynka z polewą czekoladową, budyniowiec na zimno i babeczki.... spróbowałam murzynka i babeczke....
Do tego sałatki....
Ledwo już siedzę ;)
Jutro zostało upiec mięsko zrobic opiekane ziemniaczki i nastawić rosolek [emoji26]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

A u mnie dziś grzesznie. ... jutro mam gości więc upiekłam sZarlotkę, murzynka z polewą czekoladową, budyniowiec na zimno i babeczki.... spróbowałam murzynka i babeczke....
Do tego sałatki....
Ledwo już siedzę ;)
Jutro zostało upiec mięsko zrobic opiekane ziemniaczki i nastawić rosolek [emoji26]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Jej, jaka cukiernia! [emoji16] Ja jak upiekę już 1 (słownie: jedno) ciasto, to już pękam z dumy, jaka to ja fajna gospodyni [emoji23][emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Ka, Mimi jak tam wizyta gości?
Ka jak sie ciasto udalo?

U mnie dzisiaj tak.
1 śniadanie 2 tosty, chleb pełnoziarnisty, ser, szynka.
2 śniadanie rosół
Obiad schabowy, ziemniak i dużo fasolki szparagowej gotowanej na parze
Podwieczorek pomarańcza
Kolacja sałatka jarzynowa.
A na koniec dnia

1517769356-c4af91604a6e917c-aaaaaa.jpeg

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Dziewczyny planujecie zjeść pączka w Tłusty Czwartek?

Dziewczyny planujecie zjeść pączka w Tłusty Czwartek?

Miałam taki plan ale w czwartek idę do szpitala i będę musiała ograniczyć jedzenie bo w piątek mam zabieg. Ale gdyby nie to, to na pewno bym zjadła z dwa pączki ;) mogę oddać swój przydział paczkowy ;)

Ja planuję i mam zamiar zjeść tłustego pączka z białej mąki bez wyrzutów sumienia ;) ale będzie zamiast jednego posiłku a nie dodatkowo.

Goście byli i się zmyli [emoji6] ciasto wyszło dobre, w ogóle nie czuć, że biszkopt jakiś inny. Piana z białek się normalnie ubiła z ksylitolem :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry