reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Hej dziewczynki :* może ameryki nie odkryję, ale jak raz zaczas zrobi się grzeszka i coś niedietetycznego zje, to nie jest koniec diety i świata. Ważne jest podejście i to, żeby jednak przez większość czasu podejmować racjonalne decyzje. Raz zaczas poszaleć można [emoji4]
Ale ja z moim tempem chudnięcia, na dodatek chudnięcia często kompulsywno-złośliwego, kiepskim autorytetem jestem [emoji16]
Dziś mam taki nastrój, taka znerwicowana jestem, że za karę dla siebie to bym nic nie jadła :/
Mimi, w ciąży miałaś godne pozazdroszczenia wyniki, tak samo jak i teraz [emoji9] ponoć tylko celebrytki tak szybko wracają do swojej wagi sprzed ciąży, a Ty temu przeczysz! [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja z moim tempem chudnięcia, na dodatek chudnięcia często kompulsywno-złośliwego, kiepskim autorytetem jestem [emoji16]
Dziś mam taki nastrój, taka znerwicowana jestem, że za karę dla siebie to bym nic nie jadła :/
Mimi, w ciąży miałaś godne pozazdroszczenia wyniki, tak samo jak i teraz [emoji9] ponoć tylko celebrytki tak szybko wracają do swojej wagi sprzed ciąży, a Ty temu przeczysz! [emoji4]
Colorado1989
Dzielę się moim przepisem na naleśniki owsiane, dietetyczne, może komuś się przyda [emoji4]
Na 6 naleśników średniej wielkości:
150 g mąki owsianej
1 szkl mleka zwierzęcego lub roślinnego
2 jajka
Szczypta soli
Zmiksować na gładką masę i piec normalnie jak naleśniki.
Naleśniki nie są słodkie, warto do nich dać fajne nadzienie, które to zatuszuje [emoji16]
Na 6 naleśników średniej wielkości:
150 g mąki owsianej
1 szkl mleka zwierzęcego lub roślinnego
2 jajka
Szczypta soli
Zmiksować na gładką masę i piec normalnie jak naleśniki.
Naleśniki nie są słodkie, warto do nich dać fajne nadzienie, które to zatuszuje [emoji16]
agunia50002
Mimi a jak mówiłyśmy że waga poleci to mówiłaś że nie i kto miał rację
Ja na temat diety milczę ,bo dziś mąż musiał mi kupić ciastka czekoladowe ,bo tak mi się chciało Zresztą od 3dni jak mam okres jem tylko słodycze i o dziwo waga spadła o całe 400g
Ja na temat diety milczę ,bo dziś mąż musiał mi kupić ciastka czekoladowe ,bo tak mi się chciało Zresztą od 3dni jak mam okres jem tylko słodycze i o dziwo waga spadła o całe 400g
Mimi2330
Ja przytylam 11-12kg a waga tak szybko spadła bo od wyjścia ze szpitala dziś pierwszy raz zjadłam obiad.... takto jakas kanapka alboni nie.... mimo ze waga spadła to wygląd duuuuzo gorszy niż przed ciążą.... eh mam nadzieję ze jeszcze wszystko się obkurczy.Hej dziewczynki :* może ameryki nie odkryję, ale jak raz zaczas zrobi się grzeszka i coś niedietetycznego zje, to nie jest koniec diety i świata. Ważne jest podejście i to, żeby jednak przez większość czasu podejmować racjonalne decyzje. Raz zaczas poszaleć można [emoji4]
Mimi2330
Agunia jak ja Ci zazdroszczę takiej diety i spadkówMimi a jak mówiłyśmy że waga poleci to mówiłaś że nie i kto miał rację [emoji14]
Colorado1989
Ka, przez negatywny test, a w zasadzie nie na sam test, tylko na moje rozmarzenie się już jeszcze przed tym testem [emoji14] jak jestem zła,łatwiej mi ograniczyć jedzenie [emoji16] ale humor mi się poprawił, bo dostaliśmy wieści od jednej pary, która od nas adoptowała jedną kicię, wszystko z nią dobrze, a to zawsze miód na moje serce [emoji4]
Mimi, po znieczuleniu też jest ponoć inaczej z apetytem. W sensie w pierwszych godzinach/dniach po. Ważne, że nie masz teraz znaczącego nadbagażu, bo pewnie o wiele ciężej byłoby wrócić do codzienności, takiej w wymiarze praktycznym. A wygląd potrzebuje jeszcze trochę czasu [emoji9] jak coś to będę tu dalej spamować przepisami [emoji16]
Mimi, po znieczuleniu też jest ponoć inaczej z apetytem. W sensie w pierwszych godzinach/dniach po. Ważne, że nie masz teraz znaczącego nadbagażu, bo pewnie o wiele ciężej byłoby wrócić do codzienności, takiej w wymiarze praktycznym. A wygląd potrzebuje jeszcze trochę czasu [emoji9] jak coś to będę tu dalej spamować przepisami [emoji16]
reklama
Colorado1989
Agunia, też zazdroszczę, jak Ty to robisz?! [emoji16]
Podziel się: