agunia50002
Fanka BB :)
Colorado ja nie wiem jak Do momentu zajścia w ciążę na diecie potrafiłam przytyć a jeżeli schudłam 2-3kg to nadrobiłam dwa razy tyle.Dopiero jak zaszłam w ciążę coś się odblokowało i zamiast przytyć schudłam do końca ciąży 8kg .A po ciąży to samo leci a same wiecie, że niczego sobie nie odmawiam. A za sportem to nie przepadam Zielenino lubna nie jestem zresztą jestem strasznie wybredna i bardzo dużo rzeczy nie lubię
Mimi Ty mi nie zazdrość ,bo u Ciebie raz dwa poleci.
I następna zazdrosnica Ka Jak ja widzę jakie Wy przepisy robicie to ja Wam zazdroszczę bo pewnie jakbym tak jadła to by waga szybciej leciała Ale chyba wolę jeść jak jem i wolniej tracić te kilogramy
A dziś jedziemy po buty młodemu ,bo w tygodniu nie ma kiedy i strajkuje nie gotuje i będzie pizza
Mimi Ty mi nie zazdrość ,bo u Ciebie raz dwa poleci.
I następna zazdrosnica Ka Jak ja widzę jakie Wy przepisy robicie to ja Wam zazdroszczę bo pewnie jakbym tak jadła to by waga szybciej leciała Ale chyba wolę jeść jak jem i wolniej tracić te kilogramy
A dziś jedziemy po buty młodemu ,bo w tygodniu nie ma kiedy i strajkuje nie gotuje i będzie pizza