reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, brawo! Jak tak dalej pójdzie, to zaraz będzie kilka niezłych kilogramów na minusie :) co do diet cud to masz rację, ja tak samo przez to sobie rozwaliłam metabolizm. Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za szwy :)

Colorado, a nie możecie gdzieś wyskoczyć? Chociaż na weekend? Nie w celach prokreacyjnych tylko po prostu ze sobą pobyć :) a nóż inna sypialnia zdziała cuda :) a dostałaś już @?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi, brawo! [emoji122]
Oby waga dalej ładnie spadała [emoji9]

Ka, na ten moment nie mamy możliwości finansowo-logistycznej :/ gdyby nie to, to ja jestem chętna w każdej chwili na jakikolwiek wypad [emoji4] a czasu ze sobą i tak dużo spędzamy. Tylko ja świruję, siedząc w geograficznie tym samym miejscu [emoji4]

No, testu nie zmarnuję teraz, zostanie na następny cykl. Zaczęło się plamienie, więc okres się rozkręci :/

Zaczynam się zastanawiać, czy może faktycznie nie jestem niedrożna, skoro w tym cyklu naprawdę przyłożyliśmy się ma 100% ... i nic z tego...

Patrząc na jasne strony tej sytuacji, odpada przynajmniej termin na sierpień [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do diety kopenhaskiej to schudłam na niej 10kg a później 6 i nie odzyskałam tego do momentu hormonów.I tak jak pisałam po hormonach już tylko tyłam i 5kg na tej diecie.
Colorado gratuluję przeskoku na mniejszy rozmiar to bardzo cieszy :)
Dziewczyny cierpliwości psychika robi swoje i potrafi blokować .Za pierwszym razem jak odstawiłam tabletki i po codziennych staraniach udało się po 3-4miesiacach a miałam wtedy 22lata jak zaszłam w ciążę .A teraz po całkowitym odpuszczeniu po tylu latach za pierwszym razem :)
Mimi gratulacje teraz to poleci :)
IMG_20171113_091306.jpg

To sukienka z zeszłego roku z wesela z września.Byla tak opięta że jak siadałam to za połowę uda się podciągała (dobrze że obrus był długi :p )
IMG_20171113_091421.jpg

A to dziś w tej sukience .Jeszcze dużo zostało do zrzucenia ale to już nie rozmiar 56 :)

Załączniki

• IMG_20171113_091306.jpg
    IMG_20171113_091306.jpg
    239,9 KB · Wyświetleń: 343
  • IMG_20171113_091421.jpg
    IMG_20171113_091421.jpg
    242,4 KB · Wyświetleń: 348
Agunia, świetnie wyglądasz![emoji173] Sukienusia też ładna [emoji4]

Ja dziś na wagę weszłam i 96,1 kg pokazała. Więc nieco mniej od ostatniego 96,5. Nie wiem tylko, czy opuchlizna przedokresowa mi już zeszła, czy nie, nie widzę tego, a czuję się i tak jak kaszalot :( po duphastonie tak mi na twarzy i dekolcie wysypało, że szok :(
Dalej mam nieduże plamienie, jutro rano zatestuję znowu ...

Agunia, podziwiam! Nie ma nic lepszego niż zamiana ubrań na mniejsze. Dla mnie zejście z 50 na 46 było już super :)

Colorado, przykro mi, że nie macie możliwości się nigdzie ruszyć. Pieniądze psują masę rzeczy :D ale czasami można znaleźć jakieś fajne miejsce tuż za miastem za małe pieniądze, a działa cuda na psychikę :)

Gratuluję spadku wagi! Ja sobie teraz wymyśliłam, że trzymam się ładnie do początku grudnia i wtedy dopiero się zważę po miesiącu diety i ćwiczeń :) a jak nie będzie efektów to szukam jakiegoś lekarza od chorób metabolicznych...
Kochana, trzymam kciuki za test, mimo tego, że pozytyw oznacza poród w sierpniu ;)

No, kurde, negatyw. Ale okres trochę się rozkręcił, daleko mu i tak do normalnego.
Kurde, na tych tabletkach każdy cykl i okres inny :/

Ka, pieniądze to jedno, ale logistycznie nie damy też rady, bo mamy 2-miesięczne kotki na tymczasowym odchowaniu :) jeszcze ze 2-4 tyg u nas pobędą :)

A ogólnie jak waga do tej pory na diecie?

Przykro mi :( no to walczymy o poród wrześniowy :)

A wagę na razie schowałam bo jak się ważyłam tydzień temu to nawet nie drgnęła, więc mam na nią focha :)

reklama
Ja listopad biorę na luz bo i tak nie ma czasu na pożycie małżeńskie :) listopad jest dla mnie i mojego zdrowia.

Do góry