reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ka, no przy IO pryki nie są idealne. Ale mimo wszystko mam pozwolenie od diabetologa, zwłaszcza na te w mundurkach i w formie pieczonej (frytki,), bo one mają niższy IG. Staram się codziennie ziemniaków nie jeść, co jest trudne, bo ciągnie mnie do nich. A normalnie wcześniej to jadłam raz w tygodniu ziemniaki [emoji14] no i ziemniaki trzeba połączyć z jakimś białkiem, to też obniża IG, z tego co z tej książki o IO pamiętam :)

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Edysiek, super wyglądają! [emoji4]

Jakie Ty masz w ogóle ładne te talerze! Już któryś raz mi to uwagę zwraca :). Śliczne!

8une3e3kck8m6mea.png

Edysiek ekstra:)
Ja z Kubą zrobiłan oponki(a właściwie opony, Kuba wałkował ciasto) ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

1518030441-752805a9cca02498-aaaaaa.jpeg

Ooo, super też! Podziwiam za zdolności manualne i chęci :) a Kuba to ma chyba zadatki na cukiernika ;)

Pamiętam jak moja chrześnica przychodziła prosić nas na komunię, przygotowałam mufinki, a ona z siostrą miały za zadanie przystroić te muffiny jakimiś różowymi i kolorowymi ozdobami [emoji4] jakie one happy były [emoji16]

Ceramika z Bolesławca. Stąd pochodzę. Teraz kawałek dalej mieszkam.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Przepiękna :) uwielbiam takie ludowe motywy, zawsze jak gdzieś jestem na wyjeździe to coś do kuchni kupuję lokalnego. To mój ostatni wakacyjny nabytek:
1518034078-b96dc331f11a319b-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

Ładną macie porcelanę Dziewczyny!
Ja mam białe i beże. Kubki pstrokate z Luminarc chyba Ty Colorado raz wstawiłaś zdjęcie jednego z nich.

Ładną macie porcelanę Dziewczyny!
Ja mam białe i beże. Kubki pstrokate z Luminarc chyba Ty Colorado raz wstawiłaś zdjęcie jednego z nich.

Zuza, ja wszystko mam z luminarca, bo mój małż bywa ciapa, no i można je myć w zmywarce [emoji16] i wszystko białe. Wyjątkiem są jakieś pojedyncze egzemplarze z podróży mam takie pstrokaciaste :) gdyby to tyko ode mnie zależało, to bym miała wszystko coś jak Edysiek :) i multum kolorów [emoji16] i każda rzecz z innej parafii mogłaby być [emoji16]

Edysiek, popatrzyłam na stronę ceramiki z bolesławca ... [emoji7] Ceny zabójcze, ale to skradło mi serce:
Link do: Talerz na jajka - Bolesławiec ceramika - sklep internetowy

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Colorado ja jestem mega niezdara ;) A zwłaszcza jak jestem zdenerwowana lub zmęczona/niewyspana czyli ostatnio non stop ;) Mój rekord życiowy to jak miałam chyba 17lat zbiłam na raz stos 9 talerzy :D

Do góry