reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ka, no przy IO pryki nie są idealne. Ale mimo wszystko mam pozwolenie od diabetologa, zwłaszcza na te w mundurkach i w formie pieczonej (frytki,), bo one mają niższy IG. Staram się codziennie ziemniaków nie jeść, co jest trudne, bo ciągnie mnie do nich. A normalnie wcześniej to jadłam raz w tygodniu ziemniaki [emoji14] no i ziemniaki trzeba połączyć z jakimś białkiem, to też obniża IG, z tego co z tej książki o IO pamiętam :)

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Edysiek, super wyglądają! [emoji4]

Jakie Ty masz w ogóle ładne te talerze! Już któryś raz mi to uwagę zwraca :). Śliczne!

8une3e3kck8m6mea.png

Edysiek ekstra:)
Ja z Kubą zrobiłan oponki(a właściwie opony, Kuba wałkował ciasto) ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

1518030441-752805a9cca02498-aaaaaa.jpeg

Ooo, super też! Podziwiam za zdolności manualne i chęci :) a Kuba to ma chyba zadatki na cukiernika ;)

Pamiętam jak moja chrześnica przychodziła prosić nas na komunię, przygotowałam mufinki, a ona z siostrą miały za zadanie przystroić te muffiny jakimiś różowymi i kolorowymi ozdobami [emoji4] jakie one happy były [emoji16]

Ceramika z Bolesławca. Stąd pochodzę. Teraz kawałek dalej mieszkam.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Przepiękna :) uwielbiam takie ludowe motywy, zawsze jak gdzieś jestem na wyjeździe to coś do kuchni kupuję lokalnego. To mój ostatni wakacyjny nabytek:
1518034078-b96dc331f11a319b-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

Ładną macie porcelanę Dziewczyny!
Ja mam białe i beże. Kubki pstrokate z Luminarc chyba Ty Colorado raz wstawiłaś zdjęcie jednego z nich.

Ładną macie porcelanę Dziewczyny!
Ja mam białe i beże. Kubki pstrokate z Luminarc chyba Ty Colorado raz wstawiłaś zdjęcie jednego z nich.

Zuza, ja wszystko mam z luminarca, bo mój małż bywa ciapa, no i można je myć w zmywarce [emoji16] i wszystko białe. Wyjątkiem są jakieś pojedyncze egzemplarze z podróży mam takie pstrokaciaste :) gdyby to tyko ode mnie zależało, to bym miała wszystko coś jak Edysiek :) i multum kolorów [emoji16] i każda rzecz z innej parafii mogłaby być [emoji16]

Edysiek, popatrzyłam na stronę ceramiki z bolesławca ... [emoji7] Ceny zabójcze, ale to skradło mi serce:
Link do: Talerz na jajka - Bolesławiec ceramika - sklep internetowy

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Colorado ja jestem mega niezdara ;) A zwłaszcza jak jestem zdenerwowana lub zmęczona/niewyspana czyli ostatnio non stop ;) Mój rekord życiowy to jak miałam chyba 17lat zbiłam na raz stos 9 talerzy :D

Do góry