reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Nic złego, jakoś do tego szpinaku mi się nie widzi [emoji16]ale to pewnie subiektywne :)

Co do owoców to faktycznie nie jem, diabetolog mi ostatnio zabronił. Jak nie masz problemów z cukrem to spokojnie można :) fruktoza nie jest taka zła. Biały cukier jest najgorszy.

Strasznie żałuję, że awokado mi nie służy, bo lubiłam i jest to bomba witaminowa :)

8une3e3kck8m6mea.png
A ja nie lubię awokado. Na taki specyficzny smak

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Raz robiłam pączki i wyszły takie sobie. Zwykle robię oponki albo rogaliki. W tym roku może zrobię faworki z piekarnika. Ale to chcę zrobić jutro, żeby na czwartek rano były.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Colorado i jogurt i obiad wyglądają pysznie!
U mnie dziś na obiad była zupa pomidorowa,cienka(nagotowana na piersi z kurczaka) z brązowym ryżem.
Co myślicie o tym dżemie?
1517940465-f5d41378d74c2130-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Colorado i jogurt i obiad wyglądają pysznie!
U mnie dziś na obiad była zupa pomidorowa,cienka(nagotowana na piersi z kurczaka) z brązowym ryżem.
Co myślicie o tym dżemie?
1517940465-f5d41378d74c2130-aaaaaa.jpeg

Mmmm pomidorowa! [emoji7]

Dżem to Rapsodia? To odpowiednik Łowicza, który kiedyś tu zachwalałam :) skład dobry, ale nie ma gwarancji, że sok zagęszczany jabłkowy jest zagęszczany bez cukru.

8une3e3kck8m6mea.png

Mąż kupił i aż w szoku byłam że skład krótki i mało podejrzany;) Tak , Rapsodia.
Uwielbiam pomidorową,a ta byla najbardziej light jak się dało.
A w temacie zup, są jakieś kostki rosołowe o dobrym składzie?

reklama
Mąż kupił i aż w szoku byłam że skład krótki i mało podejrzany;) Tak , Rapsodia.
Uwielbiam pomidorową,a ta byla najbardziej light jak się dało.
A w temacie zup, są jakieś kostki rosołowe o dobrym składzie?

No, też byłam w szoku, na dodatek są bardzo smaczne :) zwykłe dżemy były dla mnie za słodkie...

Co do zupy, to moim zdaniem można spokojnie zrobić na jakimś skrzydełku lub nóżce, jest smaczniejsza, a dodatkowo trochę jakiś rzeczy z kostek się rozpuszcza i to jest dodatkowo zdrowe :)

Kostek rosołowych żadnych dobrych nie znam niestety :( może ktoś inny coś wyczaił? :)o ile coś takiego istnieje [emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry