reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Nic złego, jakoś do tego szpinaku mi się nie widzi [emoji16]ale to pewnie subiektywne :)

Co do owoców to faktycznie nie jem, diabetolog mi ostatnio zabronił. Jak nie masz problemów z cukrem to spokojnie można :) fruktoza nie jest taka zła. Biały cukier jest najgorszy.

Strasznie żałuję, że awokado mi nie służy, bo lubiłam i jest to bomba witaminowa :)

8une3e3kck8m6mea.png
A ja nie lubię awokado. Na taki specyficzny smak

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Raz robiłam pączki i wyszły takie sobie. Zwykle robię oponki albo rogaliki. W tym roku może zrobię faworki z piekarnika. Ale to chcę zrobić jutro, żeby na czwartek rano były.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Colorado i jogurt i obiad wyglądają pysznie!
U mnie dziś na obiad była zupa pomidorowa,cienka(nagotowana na piersi z kurczaka) z brązowym ryżem.
Co myślicie o tym dżemie?
1517940465-f5d41378d74c2130-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Colorado i jogurt i obiad wyglądają pysznie!
U mnie dziś na obiad była zupa pomidorowa,cienka(nagotowana na piersi z kurczaka) z brązowym ryżem.
Co myślicie o tym dżemie?
1517940465-f5d41378d74c2130-aaaaaa.jpeg

Mmmm pomidorowa! [emoji7]

Dżem to Rapsodia? To odpowiednik Łowicza, który kiedyś tu zachwalałam :) skład dobry, ale nie ma gwarancji, że sok zagęszczany jabłkowy jest zagęszczany bez cukru.

8une3e3kck8m6mea.png

Mąż kupił i aż w szoku byłam że skład krótki i mało podejrzany;) Tak , Rapsodia.
Uwielbiam pomidorową,a ta byla najbardziej light jak się dało.
A w temacie zup, są jakieś kostki rosołowe o dobrym składzie?

reklama
Mąż kupił i aż w szoku byłam że skład krótki i mało podejrzany;) Tak , Rapsodia.
Uwielbiam pomidorową,a ta byla najbardziej light jak się dało.
A w temacie zup, są jakieś kostki rosołowe o dobrym składzie?

No, też byłam w szoku, na dodatek są bardzo smaczne :) zwykłe dżemy były dla mnie za słodkie...

Co do zupy, to moim zdaniem można spokojnie zrobić na jakimś skrzydełku lub nóżce, jest smaczniejsza, a dodatkowo trochę jakiś rzeczy z kostek się rozpuszcza i to jest dodatkowo zdrowe :)

Kostek rosołowych żadnych dobrych nie znam niestety :( może ktoś inny coś wyczaił? :)o ile coś takiego istnieje [emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry