reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Colorado ja jestem mega niezdara ;) A zwłaszcza jak jestem zdenerwowana lub zmęczona/niewyspana czyli ostatnio non stop ;) Mój rekord życiowy to jak miałam chyba 17lat zbiłam na raz stos 9 talerzy :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No, ale przy zmęczeniu i niedospaniu to norma, że koordynacja nie taka [emoji9]

Ale to nawet fajnie jak tak tłuczesz, można wymieniać na nowe ładne [emoji16] my mamy tyyyyle kubków różnych, często na prezent dostajemy, każdy z innej parafii, no i one nie chcę się nam tłuc, nawet mąż je oszczędza [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Ja mam tak od dziecka ;) Hihi! Rozsypuję, rozlewam i rozbijam ;) Ja też dostaję ale to zwykle długo u mnie nie przetrwa...

Ostatnia edycja:
Ale mi smaka narobiłyście na te oponki i faworki [emoji39] będą mi się ciastka śnić jak nic [emoji23] zastawy bardzo ładne, też uwielbiam łupy z podróży. A co do kubków to też mieliśmy masę z różnych okazji ale kiedyś spakowała wszystkie i zaniosłam do pracy i kupiłam 12 takich samych w biedronce. A raczej kompletowaliśmy w 4 biedronkach [emoji23] talerze mam z Ikei i też już mogłyby umrzeć, bo chętnie bym wymieniła. Kupowanie rzeczy do domu sprawia mi chyba większą przyjemność niż dla siebie :)

Ja o dziwo znów miałam dobry dzień jedzeniowo poza kromką białego chleba z masłem [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wykończyłam swoje talerze z Ikei [emoji14] W zeszłym roku na urodziny dostałam komplet obiadowy Day by Day Gust z BRW a na imienieny z tej samej serii kawowy i powiem Wam że jestem bardzo zadowolona,są wytrzymale :) Ka a jakie kubeczki? Bo ja też Biedronkowe;) I podobnie jak Ty wolę zakupy do domu niz dla siebie;)

Ka super że sie dobrze trzymasz:) Ja dziś miałam tak koszmarny dzień a właściwie wszyscy bo Kuba wrzeszczał jak obdzierany ze skóry...Ma szlaban na komputer za pyskowanie i złe zachowanie a on "żyć nie umie bez komputera" także tak... Dominik biedny nie spał od 10 do 21 bo starszy brat hałasował. Generalnie meksyk! Zjadłam na śniadanie kanapkę z Bieluchem i zielonym ogórkiem. Na obiad kubek wczorajszej zupy i potem nic konkretnego bo na zmianę z noszeniem małego smażyłam oponki... Zjadłam trzy. Nie jestem z siebie dzisiaj zadowolona. Nie pamiętam nawet czy coś piłam poza zimną kawą...

Zuza piękne oponki [emoji4]

Colorado na mnie już ceramika bolesławiecka wrażenia nie robi. A nawet powiem, że mam jej czasem dość, bo ja innej zastawy nie posiadam [emoji23]
Moi rodzice całe życie w ceramice pracowali to przez ten czas nazbierali sporo na moje wiano.
Także u mnie nawet koty mają ceramiczne miseczki [emoji16]

Wczoraj miałam ciężki dzień, bo po pracy pojechałam od razu do młodej na zabawę i siedziałam tam 2 godziny. Po powrocie do domu głowa mi pękała.

I tak bilans dnia.
2 bułki z serem żółtym, zupa pomidorowa, faworek i 2 parówki.
Czasu nie miałam na jedzenie. Dzisiaj pewnie nadrobię [emoji6]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Zuza, ja mam takie duże fioletowe bez żadnych wzorków. Bo talerze z Ikei też fiolet tylko ciemniejszy :) a teraz bym wszytko chciała białe :) a co do wczoraj to przy takim dniu jak miałaś, to nic sobie nie wyrzucaj. I tak świetnie sobie i Tybi reszta radzicie z malymi dziećmi i jeszcze uważacie co jecie.

Ja głupia weszłam na wagę i ani drgnęła os soboty :( ale podejrzewam że to przez rzadkie wizyty w toalecie, więc dziś chyba zawitam do apteki...

Miłych pączków Kochane, dziś się nie dietujemy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też sobie pozwolilam wczoraj na 3 oponki. Mama przyniosła i nie mogłam odmówić. Co tradycja to tradycja. Za to dzisiaj już postnie.

Zuza ja od roku nie używam kostek rosolowych. Robię mocniejszy wywar warzywny i czasami daje lubczyk czy natkę pietruszki. Ostatnio w sklepie zielarskim kupiłam sobie przyprawę do ryb i do drobiu, same naturalne składniki i bardzo są smaczne. Widziałam że z tej serii są m. in. przyprawy do zup czy rosołu. Jak znajdę na Internecie to wstawię link.
No i mam
Link do: Podlaska przyprawa DO ROSOŁU 50g - Dary Natury "przyprawy bez chemii" Ziołowy Zakątek

Do góry