reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Bardzo smakowite te pieczareczki, będę musiała zrobić.

U mnie dziś grzecznie, powiem Wam, że ostatnio nawet się nie czuję na diecie, tylko, że tak ma być i już :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No, później to tak wchodzi w krew, ale trzeba trochę poczekać na tę refleksję, no i pogodzić się z takim stanem rzeczy, a to bywa najtrudniejsze :)

Ale super, że załamki jakiekolwiek za Tobą :)

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
No śliwki to tak mają, na mnie też tak działają :/ chociaż gorzej mam ostatnio jak coś zjem z białą mąką :(

Co do pieczarek to je obrałam, posoliłam z każdej strony, dałam plaster mozarelli, trochę oliwek, trochę suszonego pomidora i posypałam oregano. W piekarniku na 150 st przez 20-25 min :)

Mężowi nie smakowo, bo nie mięso [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png
Mojemu będzie smakować jako dodatek do obiadu [emoji16]
Muszę wypróbować.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mojemu będzie smakować jako dodatek do obiadu [emoji16]
Muszę wypróbować.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
No, jako dodatek do mięsa do facet zrozumie [emoji23]

Dziś śniło mi się, że robiłam pierogi , białym serem i szpinakiem [emoji23] jakby ten biały ser zamienić na ricottę, to chyba byłoby ok? [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado a co złego w chudym twarogu?

Ty chyba gdzieś pisałaś, że nie jesz owoców. Jak to z nimi jest? Wiem, że fruktoza to jeden z gorszych cukrów. Ale powinno się całkiem rezygnować?
Jak mam chęć na słodycze to często sięgam po owoce (czasem suszone).
To lepiej już zjeść gorzką czekoladę?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Colorado a co złego w chudym twarogu?

Ty chyba gdzieś pisałaś, że nie jesz owoców. Jak to z nimi jest? Wiem, że fruktoza to jeden z gorszych cukrów. Ale powinno się całkiem rezygnować?
Jak mam chęć na słodycze to często sięgam po owoce (czasem suszone).
To lepiej już zjeść gorzką czekoladę?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Nic złego, jakoś do tego szpinaku mi się nie widzi [emoji16]ale to pewnie subiektywne :)

Co do owoców to faktycznie nie jem, diabetolog mi ostatnio zabronił. Jak nie masz problemów z cukrem to spokojnie można :) fruktoza nie jest taka zła. Biały cukier jest najgorszy.

Strasznie żałuję, że awokado mi nie służy, bo lubiłam i jest to bomba witaminowa :)

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Edysiek, to jak mówisz, że takie połączenie jest fajne, to też muszę jednak spróbować :)

Zuza, jak upieczesz i coś zostabie to rzuć tu nam, forumowiczkom! [emoji1]

Drugie śniadanko: skyr naturalny + 1 łyżeczka dżemu morelowego (dżem to nie owoc [emoji23]) + 1 łyżka błonnika ... :)

Ten skyr to moje ostatnie odkrycie, fajny jest [emoji173]

1517920528-e46800408536bea7-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry