reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ka, o morwie słyszałam właśnie, że reguluje gospodarkę cukrową [emoji4]

Ja z suplementów biorę na ten moment olej z wiesiołka, witaminę d3 i ovarin/myovarian.

Z witaminą d3 wydaje wydaje mi się, że jest mi łatwiej schudnąć. Tzn w ogóle jestem w stanie schudnąć [emoji39] w męczarniach, ale jednak da się [emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, o morwie słyszałam właśnie, że reguluje gospodarkę cukrową [emoji4]

Ja z suplementów biorę na ten moment olej z wiesiołka, witaminę d3 i ovarin/myovarian.

Z witaminą d3 wydaje wydaje mi się, że jest mi łatwiej schudnąć. Tzn w ogóle jestem w stanie schudnąć [emoji39] w męczarniach, ale jednak da się [emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
O popatrz, o tym nie słyszałam. Chociaż ja suplementuję D3 w Pregna + :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez slyszalam że niedobór witaminy d3 ma wpływ na wagę. Może i ja zacznę suplementowac.
Specyfików do odchudzania brałam całe mnóstwo, naiwnie wierząc że to wystarczy. Jedyne czego nie byłam w stanie brać to zielony jęczmień w proszku. Zapach i smak mnie skutecznie zniecheciły przy pierwszym spożyciu.
Mój cel na ten etap to utrata 8,5 kg. Chciałabym żeby mi się udało. Z moim zapałem i konsekwentnością nie wiem ile to potrwa. W sobotę stanę na wagę. Może wraz z końcem miesiączki zniknęło z 1,5 kg. Wiem, marzycielka ze mnie:)

Colorado - ja na szczęście nie mam apetytu ani na słodkie ani na nic innego. I szczerze mówiąc, w takie dni jak dziś, nie mam czasu jeść... Srajki dają popalić [emoji30]

Staracie się o pierwszą dzidzie? Macie diagnoze?

Agunia - kiedyś to bym wiele dała za informację o sposobie żeby nie żreć słodyczy [emoji23] teraz już za późno haha, w ciąży żarłam jak świnia to teraz mam.

Ka - ja od porodu nie jem w ogóle słodyczy jako takich, czyli chipsów, czekolady, batoników, ciastek, żelków i podobnych cudów. Z fast foodów tylko czasem jemy chińszczyzne.
Pociesze Cie - po 2 tygodniach człowieka przestaje ciągnąć do słodkiego [emoji106]
Gdzie kupilas morwe białą z chromem?

Kasia - piłam kiedyś zielony jęczmień, bo słyszałam że pomaga na niepłodność czyszcząc organizm [emoji16] nic oczywiście nie pomogło ale na samo wspomnienie chce mi się rzygać [emoji23]

Ja kupuję w każdej aptece "morwa biała slim effekt" Doppelherza. Chyba po wypłacie zrobię sobie badanie D3'

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Inis byłam u różnych dietetyków ale żaden nie dawał diety indywidualnej. Niby wszystko tłumaczyli co i jak po czym bach... karta z tą samą rozpiska dla wszystkich.... stwierdziłam że szkoda kasy, zwłaszcza ze w tych czasach wizyta kosztuje ok 150zl i wymagali być co 2tyg....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry