reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, też bardzo lubię koronki, ale ciężko taki mi znaleźć ze względu na rozmiar. Strasznie napaliłam się na ten: https://www.kontri.pl/biustonosz-us...haft-mat-053_22-carmela,68783,69,1,pl-PL.html

Ale niestety obwodu nie było mojego...

Ka, jaki masz rozmiar, jeśli mogę zapytać?

Ja mam 90d lub 90 e/f, zależy od producenta. Ciężko też o kombinację mniejszej miseczki z większym obwodem. Ale ostatnio nadzieja mi wraca! [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa i ja też dzisiaj bez słodkości melduję się. Wypiłam jedynie sok niedosładzany z jabłek i owoców jagodowych (mniam!)

Dziewczyny zerknijcie sobie na biustonosze gaia. Nie takie miseczki i obwody są dostępne :) ja mam od nich i jest super jakość. Teraz jak będę zamawiać to też tam [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Wow, ale cudeńko [emoji7] Trochę się boję zamawiać przez internet ale chyba się skuszę :D ja mam 95g... Liczę, że trochę masy też stąd mi spadnie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka, to nie taka tragedia [emoji9] tak jak Mimi mówi, gaia jest świetna, do tego polecałabym jeszcze: ava oraz nessa (te są droższe od avy i gai, ale też jakość świetna).

Z tych firm mają naprawdę szeroką rozmiarówkę, wykraczającą poza 75d [emoji4]

Akurat butów i bielizny też nie kupuję przez neta... Wolę przymierzyć, bo nie znoszę, jak mnie coś pije, gniecie, szoruje...

Mimi, w temacie bieliznowym mamy chyba podobny gust [emoji16] taka czerwień to nie jednego faceta rozpaliłaby [emoji16]

Dzień dobry!

Kasia - ja w ogóle jestem dupa jeśli chodzi o gotowanie, wstyd się przyznać [emoji6] dlatego nigdy diet nie stosowałam.
A Twój Filip w jakim jest wieku?

Co do ogarniania to fakt, że nie zawsze daje rade. Czasem mam kryzysy, tak jak wczoraj i wtedy marzę tylko o tym, żeby wyjść z domu, pojechać do SPA i wrócić za miesiąc [emoji23]

Ka - mi to się w ogóle ostatnio marzą jakieś studia podyplomowe [emoji16] ale to chyba z chęci wyrwania się z domu.
Ciąża + macierzynski + ciąża + macierzynski to za dużo siedzenia w domu jak dla mnie [emoji30]

Mimi - no taka dieta nie jest dla wszystkich... Raczej bym powiedziała że mało dla kogo. Ja w ogóle za chodakowska nie przepadam, a rehabilitantka mówila że przez jej ćwiczenia można sobie kręgosłup zniszczyć.
Ładnie zabudowany ten czerwony biustonosz, lubię taki krój [emoji7]

Colorado - czyli już jesteście na dobrej drodze :) obecnie który dc?
Stanik mega [emoji7] ja obecnie chodzę w tym chomonto dla matek karmiących, więc czuję się jak bydle a nie kobieta [emoji23]

Dziewczyny a jak ma się kawa do diety? Bo przyznam że jestem uzależniona [emoji16]

reklama
Ja butów nigdy nie kupię przez neta. Nie wyobrazam sobie ich nie przymierzyc .. .

Colorado ja właśnie ten czerwony chce zakupić. Mój to lubi takie przezroczystosci hehe
Fajny tam jest jeden sama koroneczka [emoji2] ale to nie na codzień hehe

Inis to w jakim wieku masz dzieci?

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry