reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Colorado - ponad miesiąc po ciąży, urodziłam na początku września [emoji4]
Niestety ciąże rok po roku dobiły mój organizm i teraz waga stoi. A pomyśleć że o pierwsze dziecko staraliśmy się ponad 2 lata... [emoji6]

W pierwszej ciąży przytyłam ok 14 kg, zdążyłam zrzucić z tego 10kg, reszta została. Teraz w ciąży przytyłam dużo więcej (ponad 20kg na pewno). Co miało spaść to już spadło i wiem niestety że więcej samo się nie zrobi.

W suplementy diety pewnie nie ma co wierzyć? [emoji23]

Moim zdaniem nie.... przetestowalam chyba wszystko od najtańszych po najdroższe, również takie na receptę i nic nie pomogło.... jeśli się nie ogarnie jedzenia żadna tabletka nie pomoże....

hchy43r8h8l5x99d.png

Witaj Inis im nas więcej tym lepiej :)
Suplementy jedyne co odchudzą to nasz portfel :p Ja stosuje tylko chrom organiczny koszt nieduży bo 20zł opakowanie starcza na 3miesiące .

Mimi - kiedyś widziałam efekty po tabletkach pomagających usuwać nadmiar wody w organizmie. Wiadomo, że nie było to chudnięcie z tłuszczu ;-) ale samopoczucie lepsze. Tylko to nie na teraz :D

agunia - a ten chrom to na co? O tym nie słyszałam, jestem ciekawa :)

Ja nie jestem zwolenniczką takich tabletek. Moim zdaniem one wszystko rozwalaja.
Ja bardzo długo chodziłam po dietetykach. Kiedyś było przekonanie ze tłuszcz to zło itd.... wiele lat mialam diete praktycznie z zerową ilością tłuszczu.... zaczęły się problemy hormonalne.... teraz jestem za zbilansowana zdrowa dieta i taka mam zamiar stosować [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Inis, ja również nie wierzę w tego rodzaju tabletki.
Chrom ogranicza ponoć chęć na słodkie.

Ja już jak coś jestem zwolenniczką po prostu ograniczenia jedzenia nieco i zrezygnowania z rzeczy, które nas nie odżywiają, a tylko dają chwilowy komfort psychiczny (batony, ciasta, frytki, fastfoody) [emoji16]

U mnie już też zbliża się drugi rok starań [emoji37]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja biorę morwę białą z chromem - niby ogranicza wchłanianie cukrów :) a propos cukrów, dzień 2 detoksu czas start :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry