reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mój mąż potrafił w przeciągu 2 tygodni zrzucić 8 kg jak miał stres w pracy. Na mnie stres działa odwrotnie, jem bez opamiętania. Podobno faceci szybciej chudną.

To dobrze że można jesc ryby wędzone bo właśnie mąż mi kupił leszcza, mniam :). Na jutro już zrobiłam obiadek : pieczone pulpety z otrębami :).

Ściągam aplikację i będę kontrolować kalorie:)

reklama
Z moim mężem jest to samo... a u mnie zazwyczaj 2kg w dół, a potem 3 w górę :D ja na jutro zrobiłam pieczoną pierś z kurczaka w porach z kaszą :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mmmm to wpadam jutro do Was na obiadek [emoji16] ja jeszcze nic nie zaplanowałam

U facetow to chyba kwestia tego, że mają więcej tego okołonarządowego tłuszczyku, a on się szybciej spala. Kobitki mają więcej tego fałdkowo-podskórnego. Ja odkąd zaczęłam chudnąć, najwięcej właśnie w talii i brzuchu straciłam... Chociaż wydawało mi się, że tak dużo tam znowu nie mam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] eh, to wyparcie [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobijające jest to z tą całą dietą, że mój mąż je tak jak ja teraz i jemu 3kg (!) spadło, a mi jakieś 1.5kg
emoji23.png
Za każdym razem jak przechodziłam z mężem na dietę to mu leciała waga dwa razy szybciej ;/ to nie sprawiedliwe jest!! :p

U mnie jutro schab pieczony bez tłuszczu, kasza i brokuł :)

Ja na dietach się nie znam zupełnie ale zabieram się za ćwiczenia (oczywiście w domu). Pewnie będę miała problem z regularnoscia, jak to ja [emoji16]

Colorado [emoji110][emoji110][emoji110]
A co do diety to faceci za zwyczaj mają lepsza przemianę i szybko chudna. Mój Schudl ok 15kg żeby nie lepiej.....

Fitatu jest ok, ale źle wylicza zapotrzebowanie na kalorie. Pokazuje za mało....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry