reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Będzie dobrze Mimi, to jest w głowie ;) Ja wczoraj prawie bezboleśnie wróciłam na dobre tory (poza 3 pralinkami i 2 pierniczkami po pracy...). Mój plan na styczeń to zejść z 3 cyfr :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, mimi, 3mam kciuki! Na pewno Wam się uda [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Kurde, glukoza glukozą z tej krzywej cukrowej, ale niejedzenie śniadania przez 4h po wstaniu to tragedia dla mnie!

Na czczo byłam od wczoraj od 19.00, wstałam o 5.30, badanie o 7.30, koniec badania o 9.30 i dopiero o 9.45 zjadłam kanapkę i dziś nie wyrabiam. Non stop jestem głodna [emoji22] i to w taki niefajny sposób :(

Mimi, z doświadczenia powiem, że dobrze jest sterroryzować trochę rodzinę dietą, a raczej zmianą nawyków żywieniowych. Raz, że łatwiej przygotować jedzenie nie robiąc 5 wersji każdego posiłku, a dwa, że trochę wstyd się złamać ze swoimi postanowieniami, no bo INNI WIEDZĄ [emoji16] na mnie to przynajmniej dość działa :)

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado, znam ten ból. Nie dość, że wczesna pobudka (ja zawsze mam napady głodu jak tak wcześnie wstaję), to jeszcze zabójcza dawka cukru. Dziś sobie pojedz a jutro będzie lepiej :)

Colorado, znam ten ból. Nie dość, że wczesna pobudka (ja zawsze mam napady głodu jak tak wcześnie wstaję), to jeszcze zabójcza dawka cukru. Dziś sobie pojedz a jutro będzie lepiej :)

No już tak modlę się, żeby rozpocząć nowy dzień tak jak powinnam. śniadanie jem zawsze ok 30 min po wstaniu, mogłabym nawet od razu, bo taka głodna rano jestem, ale biorę euthyrox, a po nim 30 min na czczo muszę być jeszcze...

Muszę wybrać się do księgarni i poszukać jakiś inspiracji jedzeniowych... Jestem ostatnio głodna, ale nie mam na nic smaka. Taki paradoks. Jedynie ziemniaki to bym jadła w każdej formie [emoji16]ale to raczej odpada przy IO [emoji31]

Jak u Ciebie dietowo? Jak morale? [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Morale niby są, bo się zaparłam na ciążę w tym roku i chciałabym się dobrze czuć i zajść w ogóle ale mam po świętach straszne ciągoty do cukru... Dziś w samochodzie wracając z pracy zeżarłam TABLICZKĘ gorzkiej czekolady... [emoji47] potem co prawda dałam sobie wycisk na orbitreku i prawie ją spaliłam ale i tak jestem zła...

Zamówiłam w przedsprzedaży tę książkę z jadłospisami przy IO ale będzie dopiero na koniec lutego [emoji53]

Morale niby są, bo się zaparłam na ciążę w tym roku i chciałabym się dobrze czuć i zajść w ogóle ale mam po świętach straszne ciągoty do cukru... Dziś w samochodzie wracając z pracy zeżarłam TABLICZKĘ gorzkiej czekolady... [emoji47] potem co prawda dałam sobie wycisk na orbitreku i prawie ją spaliłam ale i tak jestem zła...

Zamówiłam w przedsprzedaży tę książkę z jadłospisami przy IO ale będzie dopiero na koniec lutego [emoji53]

No powroty są trudne i trudno nie rzucić tego wszystkiego ... Ale głowa do góry, nadmierne biczowanie się też w niczym nie pomaga. Musi po prostu powoli wszystko zatrybić w realizacji planu :)

No jestem ciekawa tej książki :) ale rozważę jej zakup dopiero jak zobaczę jakie są w niej te przepisy, bo jak są skopiowane z tej z przepisami z niskim IG, to nie będę wywalać drugi raz kasy na to samo :)

Na koniec lutego... To taka przedsprzedażowa przedsprzedaż [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Podobno sa inne przepisy.

Ja wpadlam w wir slodyczowy.... jem jem jem....
Ostatnio nie miałam czasu robić sobie jedzenia to ciągle siegalam po słodkości.... eh błędne Koło

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja w tygodniu nie mam czasu jeść, bo pracuje do 16 albo do 15. Jak przychodzę to coś szykuję i wtedy jem obiadokolacje. To też nie za dobrze. Staram się brać do pracy coś innego niż kanapki ale z tym ciężko. Muszę jakoś to dopracować.
Weekendu trochę się obawiam, bo będę mieć dużo czasu. A jeszcze gości będę miała.

Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podobno sa inne przepisy.

Ja wpadlam w wir slodyczowy.... jem jem jem....
Ostatnio nie miałam czasu robić sobie jedzenia to ciągle siegalam po słodkości.... eh błędne Koło

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
No, najgorzej jak się zacznie z cukrem [emoji32] ale! Jak się to przerwie, to nawet potem jest lepiej, bo energii jest więcej [emoji16]

Ja w tygodniu nie mam czasu jeść, bo pracuje do 16 albo do 15. Jak przychodzę to coś szykuję i wtedy jem obiadokolacje. To też nie za dobrze. Staram się brać do pracy coś innego niż kanapki ale z tym ciężko. Muszę jakoś to dopracować.
Weekendu trochę się obawiam, bo będę mieć dużo czasu. A jeszcze gości będę miała.

Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom

A sałatki?

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry