reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

To zrozumiałe :) a na tę zupkę to mi ślinka pociekła i sobie zrobię podobną :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To zrozumiałe :) a na tę zupkę to mi ślinka pociekła i sobie zrobię podobną :)

Jest boska [emoji7] no i mimo, że wśród naszych znajomych i rodziny mało kto zna choć trochę kuchnię hinduską, to każdemu smakuje, chociaż próbują z małym przerażeniem [emoji16]

Ja jeszcze lubię tam dodać pierś z kurczaka, no ale dziś nam odpada ze względu na gościnę :)

W ogóle to curry jest idealne przy niskim indeksie. Trzeba tylko uważać, żeby z tłuszczami nie poszaleć zbytnio [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja ostatnio zrobiłam takie curry że całe wylądowało w koszu... ogień

Okres folgowania oficjalnie uważam za zamknięty :) zaraz wskakuję na orbitreka, a do środy już mam pogotowane zdrowe jedzonko :)

Ka [emoji108] motywacja to ważna rzecz [emoji4] ja też wracam w ryzy, ale niskiego IG :) tylko teraz mam dodatkowe utrudnienie w postaci wszystkich dogadzających mi osób wokoło [emoji16]

Edysiek, na pewno, ten rok musi byc fat-killerski [emoji16]
Wszystkim życzę osiągnięcia wymarzonej wagi! Tylko z rozsądkiem! [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry