Colorado1989
Fanka BB :)
No sęk w tym, że metforminę biorę, 3x1 (dziennie to 3000 jednostek) ... Ruch jest codzienny chodzony-spacerowy. Jakieś intensywniejsze sporty endo mi odradził, bo mam też podwyższony kortyzol. Przed dietą jak badałam to insulinę miałam 17. O dziwo czuję się dobrze, nie jestem ospała, czy rozleniwiona.
Sprawdzałam dietetyków klinicznych w okolicy, jest ich sporo, każdy dobry bo "miły i sympatyczny, ma czas dla pacjenta" ... Zawsze lepiej trafiałam do lekarzy z polecenia ale pech chce, że nikt ze znajomych z dietetyka nie korzysta. Co najwyżej z jakiś znachorów [emoji14]
Teraz to ja nie wiem, czy mam już hiper ekstremistycznie podejść do tej diety z niskim IG czy po prostu jeść to, po czym subiektywnie dobrze się czuję :/
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdzałam dietetyków klinicznych w okolicy, jest ich sporo, każdy dobry bo "miły i sympatyczny, ma czas dla pacjenta" ... Zawsze lepiej trafiałam do lekarzy z polecenia ale pech chce, że nikt ze znajomych z dietetyka nie korzysta. Co najwyżej z jakiś znachorów [emoji14]
Teraz to ja nie wiem, czy mam już hiper ekstremistycznie podejść do tej diety z niskim IG czy po prostu jeść to, po czym subiektywnie dobrze się czuję :/
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom