reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Jejku to czemu ja jem słodycze i mi nie spada tylko wzrasta [emoji23][emoji23]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Ka, Mimi, ale tsh chyba wpływa na owulacje, a ta mi działa na tabletkach i zastrzykach :)

Tak, jestem już po wizycie. Euthyrox mam nieco zwiększony. Pan dr pochwalił wagę, cholesterolem i insuliną o dziwo kazał się nie przejmować, bo cukier ok i dobry cholesterol HDL mam wysoki. Trzustkę mogę mieć szaloną w spadku po rodzinie.

Pochwalił dietę z niskim IG i powiedział, że ona + metformina + umiarkowany ruch i będzie dobrze.

Jak spytałam o dietetyka, powiedział, że jego zdaniem raczej mi nie jest potrzebny i nic nowego nie wymyśli.

Uhuhu widzę zakupy pełną parą :D ja może jakiś biustonosz nabędę po świętach, jak pod choinką jakaś koperta będzie :D

Agunia, będziesz u nas obiektem westchnień i zazdrości :D ale super, brawo, że waga leci [emoji122] a niestety każdy jakiś patent na siebie musi znaleźć...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, doczytam jeszcze z ciekawości o tsh i ciąży :)

Ja już od kilku różnych endo słyszałam różne wersje: że w okolicach 2 idealnie, że generalnie to najlepiej poniżej 1, że trzeba kierować się samopoczuciem :D

A jak Twój ząb??

Colorodo, doczytaj, bo ja właśnie słyszałam o trudnościach. Ale dobrze, że reszta w porządku.

Agunia, jesteś mega inspiracją x gratuluję!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluję spadku kg. Każdy się liczy, byle w dół.

Ja ostatnio biustonosze kupuje w bon prix i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej ciężko mi było trafić z rozmiarem, bo samego biustu dużego nie mam, ale pod biustem sporo.
A te leżą idealnie. A po za tym wygodna jestem i nie dla mnie pranie ręczne, a te wrzucam do pralki i nic z nimi się nie dzieje.

Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, doczytam jeszcze z ciekawości o tsh i ciąży :)

Ja już od kilku różnych endo słyszałam różne wersje: że w okolicach 2 idealnie, że generalnie to najlepiej poniżej 1, że trzeba kierować się samopoczuciem :D

A jak Twój ząb??

Jest lepiej. Byłam 3 razy na opatrunku z antybiotyku
Colorodo, doczytaj, bo ja właśnie słyszałam o trudnościach. Ale dobrze, że reszta w porządku.

Agunia, jesteś mega inspiracją x gratuluję!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Mimi, to dobrze, że lepiej :) mnie martwią wyleczone ostatnio zęby, bo jak mam napad sporego bólu głowy, takiego okołomigrenowego, to ja je wszystkie czuję :/

Ka, suuuuperrrr!!!!! [emoji108] Oby tak dalej :)
Ja planuję zrobić w ten weekend jadłospis z dań z książki z przepisami o niskim IG + moje pomysły na cały tydzień :D zobaczymy, jak to wyjdzie. Endo dodał mi otuchy i siły do starania się, by jakoś na stałe oswoić się z tą dietą :)

W poniedziałek będę testować. lekarz kazał w 26dc, czyli dziś, ale nie będę świrować. Tak po prawdzie to tak mnie wszystko boli i taka marudna jestem, że czekam na okres, bo wtedy wszystko mija jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :D

Do góry