reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

A, i co do diety to tak, część z nas jest na diecie z niskim IG :) chyba najsensowniejsza i najzdrowsza, niezależnie od tego, czy ktoś ma IO, czy nie [emoji4]

reklama
Macie jakieś źródło które jest godne polecenia jeśli chodzi o indeks? Bo w internecie te same produkty potrafią mieć różne wartości. W książce która mam też są inne..

No chyba nie jestem najchudsza [emoji39] niestety. Ale chętnie będę haha co mi tam [emoji23]

Szafirek fajnie, że jesteś z nami :) Ile teraz ważysz ? Pamiętam Twoje przejścia z kamieniami .U mnie trzustka,watroba w normie stanu zapalnego nie ma. Zobaczę jak będzie nie wiem czy w tym roku jeszcze pójdę jak nie to po nowym roku.
Colorado gratulacje piękny wynik tylko pozazdrościć :)
Z tymi kamieniami dobry pomysł ;)
Ka no właśnie nie jestem przed okresem dopiero za 18dni .Kupiłam jakąś herbatę na trawienie zobaczymy czy będzie działać.
U nas dziś gołąbki biały ryż zastąpiłam brązowym a do tego mięso z indyka :)
A i mamy już 15zębów :D Teraz 3jednocześnie wyszły a w nocy tylko 11 razy wstawałam do niego....
A tak mi dziś Michaś w kuchni pomagał :)
IMAG1981.jpg

Załączniki

• IMAG1981.jpg
    IMAG1981.jpg
    84,4 KB · Wyświetleń: 140
Nie wiem kiedy... Pierw muszę poszukać lekarza .Odechciało mi się wszystkiego. Jeszcze moja waga mnie załamuje od poniedziałku nie jem słodyczy jem zdrowiej i dziś dwa kg na plusie czyli łącznie już 4....
Agunia ty jedz normalnie na IP powiedz ze masz straszliwy ból pokaż usg i niech robią zabieg, a jak odmowia to powiedz ze niech dają Ci na. Piśmie odmowę. Przecież takie kamienie też stwarzają niebezpieczeństwo

Agunia, masakra z tymi kamieniami :( jak Ci je już usuną to weź je może do oczka na ogrodzie wrzuć, albo do akwarium z rybkami... [emoji16] Taki gest triumfu nad naturą [emoji4] co do wagi to pewnie kwestia metabolizmu, z doświadczenia wiem, że można jeść zdrowo i w normalnych ilościach i tyć, tak samo jak jeść niewiele i wciąż tyć:/

Szafirek, jasne, że pomożemy [emoji8]
Jakiś konkretny plan / cel wagowy masz??

Ja dziś po kilku dniach weszłam na wagę i jestem w szoku, bo pokazała 93 kilo, czyli 3 mniej niż ostatnio jak się na wagę obraziłam. Może to jakieś znowu wodne zawirowanie. Ale u endokrynologa w poniedziałek będzie to lepiej wyglądać [emoji23][emoji23][emoji23]
Brawooo. Jeszcze chwila i 8 na przedzie [emoji16]

Colorado, brawo!!! Piękny wynik! Ja się mojej wagi wciąż boję bo przez ten dwutygodniowy PMS nie mogę się ogarnąć jakoś [emoji849] dziś pierwszy dzień od dawna kiedy zamierzać się ładnie trzymać cały. Przynajmniej się z orbitrekiem przeprosiłam wczoraj i były spontaniczne seksy nie w celach prokreacyjnych [emoji16]
Jakiego masz orbitreka? Ilo kilowe jest koło zamachowe?

reklama
Szafirek fajnie, że jesteś z nami :) Ile teraz ważysz ? Pamiętam Twoje przejścia z kamieniami .U mnie trzustka,watroba w normie stanu zapalnego nie ma. Zobaczę jak będzie nie wiem czy w tym roku jeszcze pójdę jak nie to po nowym roku.
Colorado gratulacje piękny wynik tylko pozazdrościć :)
Z tymi kamieniami dobry pomysł ;)
Ka no właśnie nie jestem przed okresem dopiero za 18dni .Kupiłam jakąś herbatę na trawienie zobaczymy czy będzie działać.
U nas dziś gołąbki biały ryż zastąpiłam brązowym a do tego mięso z indyka :)
A i mamy już 15zębów :D Teraz 3jednocześnie wyszły a w nocy tylko 11 razy wstawałam do niego....
A tak mi dziś Michaś w kuchni pomagał :)Zobacz załącznik 908692
Kucharz ci rośnie :)

Do góry