Colorado1989
Fanka BB :)
A, i co do diety to tak, część z nas jest na diecie z niskim IG chyba najsensowniejsza i najzdrowsza, niezależnie od tego, czy ktoś ma IO, czy nie [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz Michasia zaprosić [emoji16]Ale mi narobiłaś smaka na gołąbki [emoji2]
Agunia ty jedz normalnie na IP powiedz ze masz straszliwy ból pokaż usg i niech robią zabieg, a jak odmowia to powiedz ze niech dają Ci na. Piśmie odmowę. Przecież takie kamienie też stwarzają niebezpieczeństwoNie wiem kiedy... Pierw muszę poszukać lekarza .Odechciało mi się wszystkiego. Jeszcze moja waga mnie załamuje od poniedziałku nie jem słodyczy jem zdrowiej i dziś dwa kg na plusie czyli łącznie już 4....
Brawooo. Jeszcze chwila i 8 na przedzie [emoji16]Agunia, masakra z tymi kamieniami jak Ci je już usuną to weź je może do oczka na ogrodzie wrzuć, albo do akwarium z rybkami... [emoji16] Taki gest triumfu nad naturą [emoji4] co do wagi to pewnie kwestia metabolizmu, z doświadczenia wiem, że można jeść zdrowo i w normalnych ilościach i tyć, tak samo jak jeść niewiele i wciąż tyć:/
Szafirek, jasne, że pomożemy [emoji8]
Jakiś konkretny plan / cel wagowy masz??
Ja dziś po kilku dniach weszłam na wagę i jestem w szoku, bo pokazała 93 kilo, czyli 3 mniej niż ostatnio jak się na wagę obraziłam. Może to jakieś znowu wodne zawirowanie. Ale u endokrynologa w poniedziałek będzie to lepiej wyglądać [emoji23][emoji23][emoji23]
Jakiego masz orbitreka? Ilo kilowe jest koło zamachowe?Colorado, brawo!!! Piękny wynik! Ja się mojej wagi wciąż boję bo przez ten dwutygodniowy PMS nie mogę się ogarnąć jakoś [emoji849] dziś pierwszy dzień od dawna kiedy zamierzać się ładnie trzymać cały. Przynajmniej się z orbitrekiem przeprosiłam wczoraj i były spontaniczne seksy nie w celach prokreacyjnych [emoji16]
Kucharz ci rośnieSzafirek fajnie, że jesteś z nami Ile teraz ważysz ? Pamiętam Twoje przejścia z kamieniami .U mnie trzustka,watroba w normie stanu zapalnego nie ma. Zobaczę jak będzie nie wiem czy w tym roku jeszcze pójdę jak nie to po nowym roku.
Colorado gratulacje piękny wynik tylko pozazdrościć
Z tymi kamieniami dobry pomysł
Ka no właśnie nie jestem przed okresem dopiero za 18dni .Kupiłam jakąś herbatę na trawienie zobaczymy czy będzie działać.
U nas dziś gołąbki biały ryż zastąpiłam brązowym a do tego mięso z indyka
A i mamy już 15zębów Teraz 3jednocześnie wyszły a w nocy tylko 11 razy wstawałam do niego....
A tak mi dziś Michaś w kuchni pomagał Zobacz załącznik 908692