Oczekująca tak mam mieć operacje ale wszystko odwlekło się w czasie. Byłam u chirurga państwowo był to ordynator wszystko pięknie ładnie i co się okazało, że pan doktor ma cennik operacja okolo3.5tys .Jesli nie zapłacę nie skieruje mnie do szpitala.Inny chirurg w naszym szpitalu też nie podejmie się operacji, bo jestem pacjentką ordynatora.Ja za operacje nie zapłacę jakby nie było po to płacę te cholerne Zusy żeby iść państwowo.Znalazłam inny szpital lekarza ale niestety wyjechał wróci po nowym roku, więc wizyta możliwa bliżej wiosny...
Postanowiłam ,że będę czekać jak mnie już tak zwinie ,że wyląduje w szpitalu to mnie z marszu będzie musiał wsiąść i bez płacenia.
W najbliższym czasie jak poczuje się lepiej wybieram się na usg sprawdzić stan moich kamyczków ,bo ostatnio ich było dużo.
Ka Michaś rośnie jest bardzo radosnym dzieckiem ale ma już swój charakterek i pokazuje rogi
Już nie chodzi a biega w zakręty wchodzi na drifcie
Już ma 15.5miesiąca nawet nie wiem kiedy to zleciało
A ja muszę się Wam pochwalić minęło mi rok i 11miesiecy jak nie pije kawy, alkoholu i nie palę
Zobacz załącznik 906968 Zobacz załącznik 906969 Na tym zdjęciu jak dziewczynka
Zobacz załącznik 906970 A takie piękne loczki ma Michaś i dużo osób go bierze za dziewczynkę