reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Colorado trzymam kciuki.
Mimi gratki.

Nie, teraz nie liczę kalorii. To było dawno. Teraz jestem na etapie "od jutra" [emoji23]

Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow Mimi, brawo! U mnie jutro ważenie, może coś w końcu ruszyło [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I mnoe takie zrywy. Podejrzewam że następny tydz. Będzie poniżej kilograma

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Dzięki dziewczyny za wiarę :D chociaż ja już sobie wmówiłam, że mam "rurki" przytkane i laparoskopia jedynym wyjściem. Staram się nie nakręcać, bo jak tak zaczynam o tym za dużo myśleć, to zaczynam mieć stracha, czy nic gorszego niż niedrożne jajowody nie znajdą w środku :p generalnie jestem ciężkim przypadkiem, bo najchętniej to chciałabym, żeby ewentualnie w trakcie operacji mnie obudzili, powiedzieli co jest, i spytali, na co się decyduję :D ciężko akceptuję sytuacje, gdzie nie mam nic do powiedzenia :D
Wstyd się przyznać, ale po te testy ciążowe chodzę do różnych aptek, bo nie chcę, żeby myśleli, że jestem psychopatką :p

Ka, daj znać jak po ważeniu. Na pewno coś ubędzie :)

I ja dołączam się do klubu specjalistów w zakresie "od jutra" :D :D :D

Edysiek, ale teraz to jest tragiczny czas na wprowadzanie albo trzymanie diety. Mikołajki, święta, święta... sylwester. No nie wierzę, że ktoś jest w stanie w 100% trzymać się diety, chyba, że to dieta ŻW (żrę wszystko) :D

Dziewczyny, może więc "od jutra" powinno zastąpić "od nowego roku"...? :D

Colorado przynajmniej byś miała ekstremalną pobudkę :D
Też mam nadzieję że nie będzie takiej konieczności ale ostatnio boli coraz bardziej...
Ja uwielbiam święta ale nie lubię ich spędzać z teściową i siostrą męża...ale dziś przyszła mi sukienka na chrzciny
images.jpeg
Oczywiście ja w niej tak ładnie nie wyglądam :p
Mimi brawo:) ja też chce żeby moja waga tak spadała teraz .A mój mąż zjechał ale nie tak do końca znów w poniedziałek leci a później w styczniu na dłużej...

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    7,1 KB · Wyświetleń: 290
Agunia, no to to może by mnie konkretnie obudziło, bo zwykle mam problem :D Mój mózg jest taki cwany, że potrafi mnie wrobić, że budzik wcale nie dzwonił! A prawda jest taka, że dzwonił, tylko ja wyłączyłam go i usnęłam znowu. I za żadne skarby nie pamiętam, żebym wyłączała...

Fajny fason sukienki, bardzo elegancka :) Na pewno będziesz w niej zjawiskowo wyglądać :) W sukience zawsze korzystniej się wygląda :D

A, nie wiem czy macie dostęp do jakiś fajnych rajstop (wszelkiego rodzaju) na większe pupy, ale jak coś to polecam Wam sklep i producenta LIDA. W sklepach stacjonarnych nie udało mi się ich nigdzie dostać, ale z internetu zawsze zamawiam. A są świetne, nie uciskają w brzucho :)

Colorado dzięki za cynk odnośnie rajstop. Dziewczyny a macie jakąś sprawdzoną firmę wzorzystych rajstop?Mój mąż takie lubi;)
Agunia ale kiecka:) Wstaw fotkę jak Ty w niej pięknie wyglądasz:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, podpinam się pod pytanie :D Lubię rajstopy, ale niestety na większe tyłki ciężko dostać coś sensownego. Póki co zadowoliłam się tym, że mogę zwykłe rajstopy znaleźć i nie wcinają mi się. Ale wzorzystymi też nie wzgardziłabym :)

Mój to kabaretki lubi.... ale ja mam z nimi problem :D

Ja kupowałam dla siebie rajstopy w C&A i mi pasowały.

Agunia, śliczna sukienka, pokaż się w niej!

Colorado, opcja od "nowego roku" jest kusząca, ale obawiam się, że bym popłynęła na maksa :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry